Jeanett Haslien » En blogg om foto, gravid, interiør, mote og reise.

Masthead header
  •  

<3 GRAVIDSHOOT!

gravid-fotograf-pris-oslo-sarpsborg-moss-østfold-graviditet-magefotogravidfoto-haslien-gravid-fotograf-oslo-sarpsborg-magebilde-fargergravidfoto-oslo-sarpsborg-pris-gravid-fotograferinggravidfoto-prisgravidfotograf-gravidfoto-gravid-fotograf-haslien-magebildemagebilde-fotograf-prisgravidfotografering-priser-gravid-fotograf-magebildeWoho! #HASLIENFOTOGRAFENE har oppdatert gravid-hjemmesiden med masse nye bilder av vakre mum-to-be ! Nå ligger det faktisk rett under 100 (!!) stk bilder av vakre gravidmager vi har fotografert. Det er så utrolig mye variert man kan gjøre med gravidfotografering, så det er greit å finne noe som passer den stil man selv ønsker.. Som gravidfotograf vet jeg alle de unike og varierte mulighetene som finnes der ute..   ..noe som gjør at jeg nesten ikke klarer å velge stil til min egen gravidfotografering. Fargerike, lyse og duse bilder, utebilder, sorthvitt, tøffe, søte, kunstneriske.. Åååh, SÅ mye å velge mellom. Ta gjerne en kikk i galleriet vårt HER. For de som går inn med mobil, har siden dessverre en dårlig mobilvariant med kun et lite utvalg bilder. Om du vil se masse variert er det derfor lurt å gå inn via internett: www.GRAVIDFOTO.NO

Et smykke for gravidmagen

bodycain-gravis-mote-accessories.graviditet-lykke

Tenkte jeg skulle dele dette lille søte kroppssmykke jeg fant på Ebay! Den er superfin i gullfarge mot gylden, solbrun hud og struttende gravidmage. Det finnes mange måter å ha et kroppssmykke på, så pass på at du velger en som passer til mageformen. Kroppssmykke er vel egentlig ment for de som har flat og fin bikinimage som de vil utsmykke, – men dersom du kjøper i en større størrelse, er den minst like fin på gravidmagen:)Perfekt å bruke på f.eks gravidfotografering:)

Dagens antrekk: mammamote fra Happymum.no

gravidmote-happymum-gravid-fashion-mote-blogg-mamma-01gravidmote-happymum-gravid-fashion-mote-blogg-mamma-02gravidmote-happymum-gravid-fashion-mote-blogg-mamma-03gravidmote-happymum-gravid-fashion-mote-blogg-mamma-04Dagens stilige antrekk er bestilt fra Happymum! Hvem har sagt at man ikke kan være moteriktig med en kul på magen når man har så mye flott til gravide. Jeg føler nå endelig at i denne perioden hvor jeg har blitt større kan jeg endelig gå med topper som fremhever magen. Nå når man kan strutte med formene for alt det er verdt – merker jeg også at personer jeg møter tørr å spørre meg om graviditeten når blikket deres flakker “skjult” ned på magen min. Det er så kos med alle som gratulerer og spør om termin, kjønn og om jeg har hatt det bra hittils. Så kan man jo driste seg til å tulle litt (med de man skjønner tåler en spøk) de spør “Når er det du har termin da?”   …”Jeg? Termin? Hva mener du?” Haha . Alltid en god latter-klassiker! Bare husk å vær kjapp på å påpek at du tuller stakkars:)

A instagram 2 follow: @fashionkids

Skjermbilde 2014-04-07 kl. 21.06.01

Tenkte jeg skulle tipse om en instagramkonto som er super inspirerende for de som har barn og bryr seg litt over middels om barneklær. @fashionkids er fullspekket av barneantrekk med alt fra billigmerker til dyre merkeklær, fargekombinasjoner og klesstiler. Det er mye variert, og noe må man selvsagt ta med en klype salt, slik som en 6 mnds baby i skateantrekk:)Er det noen instagram profiler dere kan tipse om tar jeg gjerne imot?

I N F O   &   T R A N S L A T I O N