Jeanett Haslien » En blogg om foto, gravid, interiør, mote og reise.

Masthead header
  •  

Velkommen til verden Loan Emanuel

LOAN-EMANUEL-NYFØDT-GRAVID-BLOGG-2014-2015

Den 23. juli klokken 01.41 ble vi stolte foreldre til vår helt perfekte sønn Loan Emanuel  11 dager før termin og i et hastverk bestemte han seg for å komme ut. Lillegutt er 52 cm lang og veier 4035 gram – helt perfekt skapning. Vi kunne ikke vært mer stolte over å kalle han vår <3 En stor takk til jordmor som veiledet og gav oss en fin vannfødsel!

Vann i koppen er topp for kroppen

gravid-blogger-foto-magebilde-morsomt-funny-belly-mamagama

maternity tshirt from mamagama

Ingenting er diggere enn å våkne opp til solstråler som skinner inn i leiligheten. Idag skal jeg og badeballen ut å gjøre hagearbeid (eller se på andre fra stolen i skyggen – rett som det er). Pass på å smør kroppen rikelig, og drikk masse vann – selv om det blir flere toalettbesøk;)Vann er super for kroppen, og gir rikelig med fuktighet innenfra – noe som resulterer i gylden/fuktig hud! Lurer du på dette med solkrem og smøring når det kommer til graviditeten har hudpleier Silje Austnes skrevet litt informativt om dette på bloggen sin (klikk her for å komme til Silje). Nyt været!

Fine tegningen på veggen er det lillebror som står bak <3

Gravidfotografering uke 38 + vårt navnevalg

gravid-blogg-2014-2015-graviditet-gravidfoto-haslien-portrett-magebilde-maternity-photography-01gravid-blogg-2014-2015-graviditet-gravidfoto-haslien-portrett-magebilde-maternity-photography-02gravid-blogg-2014-2015-graviditet-gravidfoto-haslien-portrett-magebilde-maternity-photography-03gravid-blogg-2014-2015-graviditet-gravidfoto-haslien-portrett-magebilde-maternity-photography-04gravid-blogg-2014-2015-graviditet-gravidfoto-haslien-portrett-magebilde-maternity-photography-05Makeup fra Viva La Divas Nudie kolleksjon sommer 2014 - Ralp Laurent cardigan -undertøysett fra Primark

NÅ er det ikke lenge igjen! Tiden frem mot 3 august raser frem. Selv om det har gått fort, går det veeeldig sakte nå på slutten. Energinivået i hodet er på topp, men kroppen sier mye stopp om dagen. Dagene går med til vasking av babyklær, DIY prosjekter, fotografere magen, rydde  i leiligheten, sove og lage god mat. Bildene er tatt i vårt fotostudio, Haslien fotografene. Er du gravid må du sjekke ut mange flotte gravidfoto av andre kvinner på vår hjemmeside: www.GRAVIDFOTO.no ! Jeg har bare et lite kryss igjen på som gjenstår å fotografere lista mi, og det er gravid-akt fotografering med samboer. Syntes det er kjekt å ha noen rene, tidløse sorthvittbilder av meg og samboer også, – men det spørs det om jeg kommer til å ville dele digitalt. Resultatene av alle gravidbildene mine skal iallefall ende opp i et stort og flott album, med datoer for fotografering og personlig tekst. Det kommer til å bli så kost å se tilbake på i ettertid! <3 Husk å forevige magen deres damer – når den tid kommer, ellers vil du 99% sikkert angre!

Psst.. Jeg har tidligere delt tips til gravidfotografering på bloggen, og det kan du lese alt om ved å klikke HER! Mange nyttige tips til deg som går gravid og er på jakt etter en fotograf:)

Nye innkjøp til kjøkkenet

interiør-potteplante-kjeler-blogg-gull-drivhus-mini-01interiør-potteplante-kjeler-blogg-gull-drivhus-mini-02interiør-potteplante-kjeler-blogg-gull-drivhus-mini-03Igår ble det en kjapp tur til Ikea. Det viste seg at jeg hadde en del gavekort i lommeboka jeg ikke hadde brukt, så når været ikke helt var på topp – måtte vi benytte anledningen. Nå har vi endelig fått på plass kjøkkenvifta vår, etter mye om og men – så nå er det mulighet for å kokkelere litt mer! På IKEA kom jeg over noen stilige nye kjeler og panner som selvsagt måtte bli med hjem, er de ikke superfreshe? Litt annerledes, men stilrene – og ikke minst veldig praktiske. På vei ut når jeg var “ferdig” med å handle (som jeg sa til samboer for å trøste han), ble det jammen til at jeg tok med meg en del planter og potter også.. Hjemmet blir så mye mer kos med blomster og planter som bryter opp litt, skaper litt hygge. Så nå i kjøkkenkroken er det også blitt et lite drivhus som jeg skal være flink å putte alle ferske krydder-urtene som jeg kjøper – OG vanne så de varer. Jeg er utrolig elendig på å huske å vanne blomster og planter, det er rent pinlig. Uansett gir jeg det en ny sjangse og krysser fingrene for at disse nå varer! Skal vel ikke bli så vanskelig å huske når man går hjemme på mamma-permisjon, håper jeg. Neste oppgave ut på lista er å få tegnet på nytt design på veggen, få skaffet noen stoler til spisebordet og gå til innkjøp av litt diverse kjøkkenredskaper som smoothie-maskin, brødrister, vaffeljern mm.

I N F O   &   T R A N S L A T I O N