Fotograf Haslien » Sarpsborg / Fredrikstad

Bryllup

Se galleri på egen bryllupsside.

Bryllups-fotografering…………fra 4.000,- kr

Hos Haslien Fotografene er vi opptatt av at et foto skal være vakkert, oppriktig og emosjonelt – vi ønsker å beveger oss bort fra de vanlige stereotypier. Vi er flere ganger premiert for våre bryllupsfoto, noe vi selvsagt er stolte av. For å få disse resultatene arbeider vi mye med lyssetting. Se her hvordan vi arbeider med lys under bryllupsfotograferingen.

Vi kan være med til frisøren, i kirken, på festen. Det er du selv som avgjør hva du ønsker å bruke oss til. Det betyr at du selv komponerer om du vil ha heldagsfotografering eller bruke oss et par timer til bryllupsfoto.

(NB! Fra 2015 legger vi opp til ny type bryllupsfotografering der  vi ikke lenger prioriterer heldagsfotografering – informasjon kommer i løpet av høsten 2014.)

Når du skal velge en fotograf til å forevige en av de viktigste dagene i livet, bør du også tenke på selve presentasjonen i etterkant; album, forstørrelser og rammer.

Vi står i en god gammeldags håndverkstradisjon der vi alltid leverer produkter i etterkant av fotograferingen. Hos Haslien Fotografene er vi opptatt av at du skal oppleve helheten. Ikke bare fanger vi dine betydningsfulle øyeblikk på en minnebrikke i kameraet, du skal også sitte igjen med et profesjonelt produkt etter fotograferingen. Derfor har vi også alltid en visningstime i etterkant av fotograferingen – det er her vi sammen finner frem til helt unike løsninger for et profesjonelt produkt. Vi anbefaler at du leser om visningstimen vår her.

Bildene er som med utsøkte råvarer i et gourmetmåltid, her er et godt resultatet like avhengig av etterbehandlingen av råvarene (les fotografiene). Du skal tross alt ha et produkt du kan være stolt av i flere tiår, som kanskje også vil gå i arv.

Vi er blant de få fotografene som har Epsons kvalitetsstempel Digigraphie som gjør at vi kan trykke fotokunst.

Vi anvender forøvrig aldri JPG-filer til print – uansett om de er i høy oppløsning. En JPG-fil er en komprimert fil der mye av bildekvaliteten er ugjenkallelig borte. Likevel er det ikke alle fotografer som behersker denne print-kunsten, de nøyer seg med å levere digitale JPG-filer som har kvalitetstap. Bildene kan se bra ut på en PC-skjerm, men det er ikke ensbetydende med at de er optimalt egnet til print. Les mer om prosessen frem mot et godt album her: Fra raw-fil til fotoalbum

Vi har eget studio i Sarpsborg, men reiser så ofte vi kan ut på lokasjon i Fredrikstad, Moss, Halden eller Sarpsborg. Husk også at det er greit å ha et studio å trekke inn i dersom det skulle komme store mengder nedbør.

Kom gjerne innom for å se hva vi har å tilby av album – ring oss på forhånd slik at vi kan avtale tid. Hos oss kan du få alt fra spesialdesignet album, takkekort med montasjer og monogram, veggbilder i alle typer størrelser med eller uten struktur, lerrett, eksklusive rammer, touchbilder, fototapet mm.

LES OGSÅ: Beste fotograf i Østfold fire år på rad (2013)

Les spørsmål og svar under bildet!

Vi fikk pris for våre bryllupsbilder i 2009, 2011 og 2012. Her med Inforgafikprisen i 2012 for bildet med høyest poengsum.

Vi fikk pris for våre bryllupsbilder i 2009, 2011, 2012 og 2013. Her med Inforgafikprisen i 2012 for bildet med høyest poengsum.

Hva følger med i prisen?

- En samtaletime i forkant av bryllupet og en visningstime i etterkant. I samtaletimen i forkant blir vi litt kjent med hverandre og finner ut hva slags bilder som ønskes. Her planlegges også hvor det skal fotograferes og hvem som skal være med, samt andre detaljer.

LES OGSÅ: Hva skjer i en visningstime?

- Leverer du digitale filer fra bryllupsfotograferingen?

- Ja, du kan få kjøpt alle digitale filer til en samlet pris av 390 kroner – uansett antall. Dette tilbudet gjelder kun bilder som først er kjøpt som forstørrelser på fotopapir. De digitale fotografiene er optimalisert for bruk på internett, til bruk i digitale rammer og på TVn hjemme. De leveres i 72 dpi og med vår logo. (Ikke egnet til selvprint.)

Ved reportasjefoto (forberedelser, i kirken, på festen) er bildene inkludert i prisen på minepenn. Disse bildene er ikke så krevende og får en lett etterbehandling. De leveres uten noen ekstrakostnad i 72 dpi uten vår logo.

Kan vi se flere bryllupsfoto som du har tatt?

- Ja, jeg har en egen side som er egnet til bare bryllup. Her finner du mange bryllupsbilder som vi har tatt. Adressen er: www.bryllupsfotograf-marion.no.

- Jobber du utenfor Sarpsborg?

- Vi fotograferer i hele Østfold, hovedsakelig Sarpsborg, Fredrikstad og Moss i bryllupssesongen.  Noen ganger lar vi oss friste til å reise ut av fylket, men det er i såfall utenfor bryllupssesongen da vi har mer en nok å gjøre her i fylket. Et lite lokationstillegg kommer da i tillegg på prisen når vi reiser ut på lokasjon.

- Fotograferer man i studio eller ute?

- Det er dere selv som avgjør dette. Vi arbeider med transportabelt lysutstyr som gjør at vi nærmest flytter studio utendørs. Vil du se hvordan vi arbeider med lys under bryllupsfotografering kan du se dette her.

- Hva gjør man om det blir regnvær?

- Holder dere til i Sarpsborg er det bare å reise til vårt studio. Dersom det er lenger avstand, finner vi et egnet lokale. Det kan være der dere holder bryllupsfesten eller et lokale dere har tilgang på. Jeg har transpotabelt studioutstyr som kan settes opp. Lokalitetene må vi selvsagt ha avklart i god tid før bryllupet, men avgjørelsen om vi tar foto inne eller ute avgjør vi samme dag som vielse.

- Får man bildene i prisen for 4.000 kroner?

- Nei. Dette gjelder bare for selve bryllupsfotograferingen. Prøvebilder får du fremvist i en visningstime. Ut fra disse velger du etterbestillinger. .

- Tar du på deg heldagsfotografering?

- Ja, det gjør vi, men vi prioriterer ikke dette lenger. Vi ønsker å få mer fokus på brudeparet og ikke festlokale, familie, borddekning etc. når vi fotograferer. Årsaken er at vi ønsker å prioritere settinger der man jobber maksimalt for å få frem følelsene mellom brudeparet uten forstyrrende elementer. Dersom du har et sterkt ønske om å anvende oss til heldagsfotografering kan du spørre oss om vi kan hjelpe.

- Hvilke betalingsbetingelser gjelder?

- Man betaler et lite depositum som viser at dere bestiller oss til bryllupsfotograferingen. Etter  endt fotografering betaler man resterende beløp for selve fotograferingen. Bilder , album osv. betales kontant ved avlevering eller sendes mot oppkrav.

- Har du mer informasjon som kan være nyttig?

- Har du spørsmål er det bare å ta kontakt. Ellers anbefaler jeg å se vår side for bryllupsfoto.

På disse linkene kan du finne noen priser på mine album og på takkekort her. Dette er imidlertid et lite utvalg.

Et lite tips til slutt! – Aktfototo og boudoir er en populær morgengave. Her kan du se mer på denne linken: aktfoto.

Fotograf i bryllup hver helg » Fotograf Haslien - [...] 2012 Om oss Galleri Bryllup Gravid Nyfødt Barn Portrett Akt Bedrift Nakenfoto Konfirmant Baby priser Kontakt [...]

Your email is never published or shared. Obligatoriske felt *

*

*