Fotograf Haslien » Sarpsborg / Fredrikstad

Bryllup

Se tekst under video.

Hos Haslien Fotografene er vi opptatt av at et foto skal være vakkert, oppriktig og emosjonelt – vi ønsker å beveger oss bort fra de vanlige stereotyper. Vi er flere ganger premiert for våre bryllupsfoto, noe vi selvsagt er stolte av. For å oppnå disse resultatene arbeider vi mye med lyssetting og positurer.

SE VÅRT GALLERI MED BRYLLUPSFOTO HER

Selv om vi en rekke ganger er premiert for våre bryllups-foto tar vi stadig nye grep for å strekke oss enda lenger i forhold til gode bilder. Fra sommeren 2015 vil vi legge til rette for større prioritet rundt selve bryllupsfotograferingen. I tillegg vil vi gi plass til fotografering under den høytidelige vielsen for de som ønsker det. Som en konsekvens av omleggingen vil vi nedprioritere heldagsfotografering der man eksempelvis fotograferer under besøk hos frisør og i bryllupsfesten.

Vi vil gi mer fokus på selve brudeparet under fotograferingen, det er tross alt de det handler om på bryllupsdagen.

Gjør deg selv noen tanker rundt valg av fotostil til bryllup. Husk at regisserte bilder i en bryllupsfotografering ikke blir mindre interessante enn foto i eksempelvis dokumentar-stil. Du får nemlig plass til mange detaljer i en utvidet bryllupsfotografering på tre timer. Kanskje man bør spørre seg selv om man heller bør legge pengene i et flott bryllupsalbum fremfor å betale bryllupsfotograf som følger dere en hel dag.

Vi  tilbyr alltid gratis bryllupsfoto til nettbruk av bilder du har kjøpt i et album, slik at du kan dele foto på sosiale medier. Se priseksempler på hva du kan få ut av pengene dine her.

Haslien Fotografene står i en god gammeldags håndverkstradisjon der vi alltid leverer produkter i etterkant av fotograferingen. Ikke bare fanger vi dine betydningsfulle øyeblikk digitalt, du skal også sitte igjen med et profesjonelt produkt etter fotograferingen. Derfor har vi en gratis visningstime i etterkant av fotograferingen – det er her vi sammen finner frem til helt unike løsninger for et profesjonelt produkt. Vi anbefaler at du leser om visningstimen vår her.

Den mest populære bryllupsfotograferingen hos Haslien Fotografene er standard bryllupsfotografering på 1,5 timer (Kr. 4.000,-). Nytt fra 2015 er at vi også kan tilby en dobbel bryllupsfotografering der man setter av hele tre timer til bryllupsfotografiene (Kr. 8.000,-).

For de som velger standard bryllupsfotografering følger det med en planleggingstime i forkant av bryllupsfotograferingen, mens vi tilbyr to planleggingstimer for de som velger tre timers fotografering. Det er dere som brudepar som avgjør hvor mye vi skal involvere oss i planleggingen, men husk at små grep i planleggingen kan gjøre store underverk når det gjelder resultatet på fotografiene.

Dersom du ikke allerede har kikket på våre bryllupsfoto bør du besøke vår nettside som er tilegnet bryllupsfoto. Her finner du en rekke gallerier som viser hvordan vi fotograferer. Galleriene er også merket med tidsbruk først i fotoserien;  1,5 timer, 3 timer eller heldagsfotografering. (NB! Visning for tidsbruk er ikke tilgjengelig for de som surfer på mobil eller nettbrett.)

LES OGSÅ: Beste fotograf i Østfold fire år på rad (2013)

Les spørsmål og svar under bildet!

Vi fikk pris for våre bryllupsbilder i 2009, 2011 og 2012. Her med Inforgafikprisen i 2012 for bildet med høyest poengsum. PINIMAGE

Vi fått tildelt pris for våre bryllupsbilder i 2009, 2011, 2012, 2013 og 2014. Her med Inforgafikprisen i 2012 for bildet med høyest poengsum.

Hva følger med i prisen?

- En samtaletime i forkant av bryllupet og en visningstime i etterkant. (To planleggingstimer for de som bestiller 3 timers fotografering) I samtaletimen i forkant blir vi litt kjent med hverandre og finner ut hva slags bilder som ønskes. Her planlegges også hvor det skal fotograferes og hvem som skal være med, samt andre detaljer.

LES OGSÅ: Hva skjer i en visningstime?

- Leverer du digitale filer fra bryllupsfotograferingen?

- Ja, du kan få kjøpt alle digitale filer til en samlet pris av 390 kroner – uansett antall. Dette tilbudet gjelder kun bilder som først er kjøpt som forstørrelser på fotopapir. De digitale fotografiene er optimalisert for bruk på internett, til bruk i digitale rammer og på TVn hjemme. De leveres i 72 dpi og med vår logo. (Ikke egnet til selvprint.)

Ved reportasjefoto (forberedelser, i kirken, på festen) er bildene inkludert i prisen på minepenn. Disse bildene er ikke så krevende og får en lett etterbehandling. De leveres uten noen ekstrakostnad i 72 dpi uten vår logo.

Kan vi se flere bryllupsfoto som du har tatt?

- Ja, jeg har en egen side som er egnet til bare bryllup. Her finner du mange bryllupsbilder som vi har tatt. Adressen er: www.bryllupsfotograf-marion.no.

- Jobber du utenfor Sarpsborg?

- Vi fotograferer i hele Østfold, hovedsakelig Sarpsborg, Fredrikstad og Moss i bryllupssesongen.  Noen ganger lar vi oss friste til å reise ut av fylket, men det blir helst utenfor bryllupssesongen (Mai-oktober). Et lite lokationstillegg kommer da i tillegg på prisen når vi reiser ut på lokasjon.

- Fotograferer man i studio eller ute?

- Det er dere selv som avgjør dette. Vi arbeider med transportabelt lysutstyr som gjør at vi nærmest flytter studio utendørs. Vil du se hvordan vi arbeider med lys under bryllupsfotografering kan du se dette her.

- Hva gjør man om det blir regnvær?

- Holder dere til i Sarpsborg er det bare å reise til vårt studio. Dersom det er lenger avstand, finner vi et egnet lokale. Det kan være der dere holder bryllupsfesten eller et lokale dere har tilgang på. Jeg har transpotabelt studioutstyr som kan settes opp. Lokalitetene må vi selvsagt ha avklart i god tid før bryllupet, men avgjørelsen om vi tar foto inne eller ute avgjør vi samme dag som vielse.

- Får man bildene i prisen for 4.000 kroner?

- Nei. Dette gjelder bare for selve bryllupsfotograferingen. Prøvebilder får du fremvist i en visningstime. Ut fra disse velger du etterbestillinger.

- Tar du på deg heldagsfotografering?

- Ja, det gjør vi, men vi prioriterer ikke dette lenger. Vi ønsker å få mer fokus på brudeparet og ikke festlokale, familie, borddekning etc. når vi fotograferer. Årsaken er at vi ønsker å prioritere settinger der man jobber maksimalt for å få frem følelsene mellom brudeparet uten forstyrrende elementer. Dersom du har et sterkt ønske om å anvende oss til heldagsfotografering kan du spørre oss om vi kan hjelpe.

- Hvilke betalingsbetingelser gjelder?

- Man betaler et lite depositum som viser at dere bestiller oss til bryllupsfotograferingen. Etter  endt fotografering betaler man resterende beløp for selve fotograferingen. Bilder , album osv. betales kontant ved avlevering eller sendes mot oppkrav.

——————

- Har du spørsmål er det bare å ta kontakt. Ellers anbefaler jeg å se vår side for bryllupsfoto.

På disse linkene kan du finne noen priser på mine album og på takkekort her. Dette er imidlertid et lite utvalg.

Et lite tips til slutt! – Aktfototo og boudoir er en populær morgengave. Her kan du se mer på denne linken: aktfoto.