Fotograf Haslien » Sarpsborg / Fredrikstad

Ny serie aktbilder

I dag legger vi ut en ny serie aktbilder – flere bilder i serien finner du forøvrig på vår temaside for akt- og boudoirfotografering.

Det er ikke så ofte vi får anledning til å vise frem kunde-fotograferinger når det gjelder aktfoto, denne gangen har vi fått tillatelse, det er vi glade for.

Det er selvsagt opp til kunden om de ønsker å gi oss tillatelse eller ikke. Noen ønsker å holde bildene privat og det har vi stor forståelse for. For å være helt sikker på at tillatelse gis, ber vi alltid kunde signere en tillatelse.

I disse dager merker vi at bryllups-sesongen er i gang. Mange velger nemlig akt og boudoir som morgengave til sin kommende mann.

En mer personlig og eksklusiv gave skal man lete lenge etter. Tilbakemeldingene vi får er at menn blir veldig glade for en slik gave.

Mange av våre kunder kommer fra Oslo og hele Østlandet for aktfotografering. Les her hvorfor du skal bruke Haslien Fotografene til denne fotograferingen.

Henter inspirasjon i musikken

I dag har vi også lagt ved musikkvideo til Sade Adu. Det er musikken hennes som ofte spilles når jeg (Marion) arbeider med aktbilder 🙂 Hennes musikk er full av mystikk og eleganse. Konsertopptakene med henne bærer også preg av mørke myke bilder. Den britisk-nigerianske sangeren har et band som bærer artistens navn; Sade.

Mystikk og eleganse er også noe jeg ønsker å formidle med aktbildene – det sammen med en sensuell undertone.

Ta deg tid til å lytte til musikken når du studerer våre aktbilder!

05-aktfoto-haslienPINIMAGE

02-aktfoto-haslienPINIMAGE04-b-aktfoto-haslienPINIMAGE

00-aktfoto-haslienPINIMAGE

 

01-b-aktfoto-haslienPINIMAGE

06-aktfoto-haslienPINIMAGE

07-aktfoto-haslienPINIMAGE

 

08-aktfoto-haslienPINIMAGE

10-aktfoto-haslienPINIMAGE

Haslien Fotografene er godkjent for Digigraphie. Hvilket betyr at vi fremstiller dine aktfoto som personlig fotokunst som du kan ha i din egen stue. Bildene kan selvsagt fåes i ulike album og i delikate og moderne fotografibokser.PINIMAGE

Haslien Fotografene er godkjent for Digigraphie. Hvilket betyr at vi fremstiller dine aktfoto som personlig fotokunst som du kan ha i din egen stue. Bildene kan selvsagt fåes i ulike album og i delikate og moderne fotografibokser.

Back to TopEMAILPOSTFacebookPOSTTweetPOSTSubscribe