Fotograf Haslien » Sarpsborg / Fredrikstad

Om oss

PINIMAGE

About us in English

Haslien Fotografene er en profesjonell fotobedrift i Sarpsborg som består av fire fulltidsansatte, Marion (mor),  Jeanett (datter), Kristina Fedaraviciene og Martin Haslien (sønn).

Se TV-innslag på NRK om Haslien Fotografene!

Vi står i en god gammeldags håndverkstradisjon der man alltid leverer produkter etter en fotografering. Hos Haslien Fotografene er vi opptatt av at du skal oppleve helheten. Ikke bare fanger vi dine betydningsfulle øyeblikk, du skal også sitte igjen med et profesjonelt produkt etter fotograferingen.

Daglig leder, Marion Haslien, har vært leder i Østfold Fotograflaug (2014-2016) som er en del av Norges Fotografforbund (NFF) . Marion satt også som dommer i juryen til NFFs Landskonkurranse i 2016 (Fotografenes «Grammy Awards».) Hun har også deltatt i komitearbeid med å utarbeide nye lover til Norges Fotografforbund.

Haslien Fotografene er selv premiert en rekke ganger for sine fotografier. Både i 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014 ble vi kåret til beste NFF-fotografer i Østfold. Haslien Fotografene har også vunnet en rekke priser på nasjonalt nivå.

Marion er kjent foredragsholder om aktfotografering. Senest i mars 2014 holdt hun foredrag om akt for fotografer fra hele Norge, i landsmøtet til Norges Fotografforbund. Marion debuterte også som utstiller i galleri med sine aktbilder i 2015.

Haslien Fotografene er også sertifisert for print av fotokunst gjennom Epsons Digigraphie – som er et kvalitetsstempel fra Epson. Haslien Fotografene er samarbeidspartner til verdensledende leverandør av fotopapir, Canson.

Haslien Fotografene legger stor vekt på å følge arbeidsmiljøloven – vi har gjennomført HMS-kurs og arbeider nå for å bli Miljøfyrtårn.

 

PINIMAGE

Fotograf. Marion Haslien har fotografert siden 1993 og har lang erfaring fra pressefoto før hun startet opp eget studio på Eidet i Sarpsborg i 2004. Fortsatt arbeider hun med presse og reklamefoto ved siden av studiofotografering.

 

 

 

 

Fotograf. Jeanett Haslien har to års utdannelse ved Bilder Nordic School of Photography, som er en av Nordens ledende fotoskoler. (Avgangselev 2010) Hun arbeider for det meste med mote og portrettfoto.

 

 

 

Grafisk/produksjon. Kristina Fedaraviciene begynte som heltidsansatt hos Haslien Fotografene i februar 2013. Hun arbeider med produksjon av fotoforstørrelser, album og rammer. Hun har fire års utdannelse som grafisk designer ved Kaunas Art Institute.

 

 

 

Gjesteskribent på fotoblogg. Maria Christina Haslien har bachelor i juss og begynte som gjesteskribent hos Haslien Fotografene i august 2016. Hun er ikke fotograf men er interessert i fotorettigheter. Et område som interesserer mange i en tid der bilder deles fritt, men som ikke alltid er uproblematisk. Maria har bachelor i jus ved Middlesex University i London.

 

 

 

Grafisk. Martin Haslien arbeider hos oss på kvelder. Martin har gått tre år på medier og kommunikasjon på Akademiet vgs. med grafisk design. Her ble han kåret til «årets grafiker» i 2015.

 

 

 

Foto/grafisk. Mathias Haslien jobber hos oss et par kvelder i uken. Mathias går andre året på medier og kommunikasjon på Akademiet vgs. hvor han har foto som utdypning. Mathias hjelper oss med etterbehandling av bilder.

 

 

 

 

Kontakt oss:

Mail: marion@haslien.no

Mobil: 976 73 823

Vårt studio ligger på Eidet i Sarpsborg. (800 meter fra det nye Østfold Sykehuset på Kalnes)

Reiser du til oss fra Sarpsborg, Halden, Moss eller Oslo, kan du anvende timeekspressen som stopper ved det nye Østfold-sykehuset på Kalnes.

Se timetabell her: Linje 3

Vi i Haslien Fotografene har også transportable studiolamper som vi tar med oss ut på fotografering i Sarpsborg, Fredrikstad, Moss, Halden og Oslo.

Alle henvendelser om priser og reservering av studiotid rettes til fotograf Marion Haslien