Fotografering hos Haslien fotografene

(photo: jeanett haslien / model: charlotte h. at pholk / makeup: sølvi strifeldt / hair: camilla andreassen at Adam & Eva)

PRISER

– Konfirmasjonsfotografering (1-3 personer) 1200,-

   Vi tar både de tradisjonelle konfirmantbildene, samt de litt utradisjonelle som konfirmanten selv ønsker.

– Portrettfotografering (1-3 personer) 1200,- / (4+ personer) 1500,-

   Dersom dere er 4+ personer på fotografering vil vi gjerne ha beskjed på forhånd hvor stor gruppe dere er.

– Bli-ny-fotografering (1 person) 1200,-  + pris på makeup/frisør

  På bli ny fotografering får du sminke/hår gjort av en proffesjonell sminkør / frisør. Du kan selv velge om du skal sminket og styles på håret i studio eller i salong. Vi har samarbeid med noen

  sminkører/frisører/salonger med pakkepris på styling. Dersom du ønsker pakkepris på sminkør/frisør må du ta kontakt med oss på mail. Prisen på sminke/hår kommer i tillegg til prisen på fotografering.

INFO

Hva er inkludert i prisen på fotografering?

Inkludert i prisen på fotografering er det alltid med en visningstime. En visningstime er en time satt opp i etterkant av fotograferingen hvor du/dere kommer tilbake å ser alle bildene, samt velger hvem bilder/produkter man ønsker å kjøpe. Det er ingen kjøpstvang. Ingen bilder/produkter er inkludert i prisen. Prisliste for produkter/bilder finnes på vår prisliste: www.haslien.no/priser/Prisliste.pdf

Dersom det er ønskelig å ha med hund/katt på bilder kan dette også gjøres, men legg merke til at katt/hund regnes som person med tanke på pris.

Praktisk info om fotograferingen.

Fotograferingen skjer i Haslien fotografenes studio i Sarpsborg, og varer i 40 minutter (totalt 1 time med bytting og opprigging av klær/bakgrunn og studiolamper). Du kan bytte mellom to forskjellige bakgrunner og to forskjellige antrekk. Vi har mange forskjellige bakgrunner å tilby, alt ifra hvit til rosa, lilla, blå, grønn, creme, sort, grå, brun ++. Vi har mulighet til å fotografere ute på lokasjon, men da tilkommer et lokasjonsgebyr avhengi av sted.

Du/dere velger selv åssen type bakgrunn , samt stil dere ønsker på bildene. Klær og styling står man for selv og man kan gjerne ha med seg rekvisita slik som ballonger, hatter, solbriller ++. Man kommer ferdig sminket/ordnet og klar til fotograferingstimen.

Betaling.

Betaling for fotograferingen betales kontant ved oppmøte. Med i prisen på fotografering følger det med en visningstime, en visningstime er en dato i etterkant av fotograferingen hvor du/dere ser alle bildene. Dere velger på visningstimen hva dere ønsker å kjøpe av bilder/produkter, men betaler ingenting før bildene/produktene hentes i etterkant. Vi har ca 2 ukers ventetid på produkter, avhengi fra sesong til sesong.

Gavekort.

Hos oss kan man også bestille gavekort. En perfekt gave å ønske seg  eller gi bort til noen som setter pris på det. Man kan fritt velge beløpet man ønsker å gi, og man kan selv velge om man vil bruke summen på fotografering eller bilder/produkter. Et gavekort hos oss varer i et år, fra måneden den er kjøpt.

Bestilling/booking/spørsmål:

Dersom du ønsker å bestille time til fotografering, eller har noen spørsmål er det bare til å ta kontakt på telefon: 976 73 823 eller mail: marion@haslien.no

Ønsker du å sette opp en fotografering fremover i tid, gjør vi gjerne dette da det hender at vi noen sesonger blir fullbooket.

Åpningstimer og lokasjon.

Vi har ingen dropin- timer, da man MÅ bestille time på forhånd. Vi bruker å ha åpent for kunder med bestilite timer fra 10.00 – 16.00 på hverdager. Torsdag er langåpent fra 10.00 – 20.00.

Vi holder til på Eidet, nærmere bestemt Grålum i Sarpsborg (Østfold). 800 meter fra det nye Østfold-sykehuset som bygges på Kalnes. Studioets adresse er Hasselliveien 33, 1712 Grålum!

Psssssst… Visste du at vi i Haslien fotografene, i tillegg til denne hovedsiden/bloggen har egne hjemmesider dedikert til ulike type fotograferinger slik som gravid, baby og nyfødt, bryllup, portrett og akt ?!

Menu