Aktfotografering etter paintball

Det hender ofte at vi får utdrikningslag på besøk for aktfotografering. Den som blir fotografert blir ”lurt” hit av vennegjengen. Jentegjengene har en mer seriøs baktanke med det hele – for mannfolka er det mer sprell mot brudgommen.

Eksempelvis guttegjengen som hadde med seg den kommende brudgommen til aktfotografering i vårt studio etter en runde med paintball. De hadde rett og slett ikke tenkt på at de kanskje burde reist hit først. Den stakkars gutten hadde masse røde og blå merker over hele kroppen.

Det ble jo mye latter og moro ut av dette. Etter en del etterarbeid i Photoshop ble det også et flott album av brudgommen i bare messingen. Et album som ble lagt frem på gavebordet på selveste bryllupsdagen!!!

For all del – bildene ble seriøse de. Vi tar hensyn til bluferdigheten når vi tar slike bilder. Bildene ble så fine at vi fikk nye kunder som et resultat av dette.

Jentene tenker mer praktisk; de ser at aktfotograferingen kan bli en vakker morgengave fra bruden til brudgommen. Det er jo en lekker og personlig morgengave som gutta garantert vil falle for. Så her slår man to fluer i en smekk; utdrikningslag og morgengave.

Det er utvilsomt en artig og nyttig gave å få i et utdrikningslag. Det hender også at vi tar et gruppebilde av hele vennegjengen i bar overkropp – jentene dekker selvsagt bryst.

Aktfoto som er illustrert til denne saken er publisert med samtykke av den som er fotografert. Alle akt foto som tas hos oss blir behandlet med 100 prosent diskresjon. Ingen foto sendes ut av huset til andre fotolabber for retusjering. Alt arbeid gjøres hos oss. Vi har også egne rutiner for IKKE å oppbevare aktfoto i studio.

Aktfoto er også en flott bursdagsgave – enten ved at guttene spanderer fotografering (gavekort) eller at jenta overrasker gutten med bilder av seg selv. Vi har også hatt flere par som har latt seg fotografere sammen i studio. Bildene kan fås i album eller som stilige veggbilder.

Uansett – ikke vær redd for å ta kontakt angående aktfotografering. Jeg hjelper til med positurer i studio. Dersom du er nysgjerrig på våre aktfoto, er du velkommen til å se noen av våre aktbilder på vår egen nettside om aktfoto. Her kan du lese noen tanker jeg har om aktfoto.

Utdrikningslag kommer for aktfoto. Aktfo er gjengitt med tillatelse av fotoobjektet. Foto: Sarpsborg fotograf Marion Haslien
Utdrikningslag kommer for aktfoto. Aktfo er gjengitt med tillatelse av fotoobjektet. Foto: Sarpsborg fotograf Marion Haslien