Bli kurset i Photoshop

Fotoet jeg har hentet frem i dag er bearbeidet i fotoredigeringsprogrammet Photoshop. Dette er det mest anerkjente redigeringsprogrammet som eksisterer. Her finnes uendelige muligheter til å forbedre, manipulere og skape bilder. Jeg er veldig glad i å kunne eksperimentere i Photoshop. Når man er i det mest kreative humøret flyer timene ved datamaskinen fort.

Bildet jeg viser i dag er i utgangspunktet et middels godt bilde, som jeg har brukt en kveld på i Photoshop.

Du kan forøvrig se et bildet «Sanny» som jeg fikk sølvpremie for på egen nettside her, dette er også bearbeidet i Photoshop.

Den største utfordringen er kanskje å få tid nok til å sitte ned å lære alle mulighetene i Photoshop. Har du ikke prøvd Photoshop er det absolutt å anbefale. Dersom du går inn på Adobe Photoshop sine hjemmesider kan du finne en gratis prøveversjon. Sett deg inn i de grunnlegende strukturene og så er det bare å eksperimentere i vei.

Jeg har planer om å holde kurs i Photoshop i studio her hos meg. Er du interessert er det bare å ta kontakt (marion@haslien.no) så setter jeg deg opp på liste, når lista er lang nok holder jeg kurs. Tips gjerne venner.

Foto fra Visterflo ved Rolvsøy.
Foto fra Visterflo ved Rolvsøy.

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Bli kurset i Photoshop”

  1. […] Nå har jeg faktisk fått en del forespørsler til kurs i Photoshop. Kursdato er nå satt og går over to kvelder i mitt studio. Les mer på bloggen om kurset. […]