Bryllupsfoto av Jannicke og Kenneth

Vi har oppdatert våre bryllupssider med Jannicke og Kenneth som vi fotograferte tidlig i høst.

Bildeserien av dem kan du se på vår bryllupsnettside. Ellers fyker dagene av gårde her hos oss. Akkurat nå er vi i ferd med å avslutte booking av nye kunder før jul. Noen få ledige plasser er det, men vi råder nå folk til å komme tilbake etter jul om det ikke haster.

Gravidfoto og nyfødte forsøker vi å prioritere.

Ellers har denne høsten gått med til noen store fotoprosjekt. Vi leverer blant annet bilder til en stor nasjonal bedrift. Våre bilder skal inn i kataloger, brosjyrer, på nett og på biler i hele Norge. En spennende jobb som vi kan fortelle mer om når prosjektet er avsluttet.

Selvsagt har vi hatt fullt opp også her i studio. Familier, barn, babyer og nyfødte blir fotografert nesten hver eneste dag. Vi forsøker nemlig å få noen dager inne i mellom hvor vi kun arbeider på kontoret. Da arbeider vi med å svare på e-post, sortere bilder og klargjøre album.

Tidligere i år utvidet vi studio, nå er vi i gang igjen med en ny byggeprosess! Denne gangen får vi nye fine kontorer i andre etasje på bygget der vi holder til i dag. Det vil gjøre at vi får rom til monteringsverksted der vi i dag har kontorer. Etter planen er vi på plass i lokalene før jul.

bryllup; fotograf; sarpsborg; hafslund; gift; brudebilder; bryllupsbilder
bryllup; fotograf; sarpsborg; hafslund; gift; brudebilder; bryllupsbilder