HairCuts, Rock your style!

Dette er slagordet til frisøren HairCuts på Sellebakk. Denne uken fotograferte vi frisørsalongen og de flotte jentene som jobber der.

Flere bilder kan du se på Facebook-siden til HairCuts.

I går (lørdag) gikk hele dagen med til bryllupsfotografering. Her var vi først i Tune kirke og fotograferte brudeparet under vielsen. Reisen gikk videre til Hafslund Hovedgård for å ta bryllupsbilder. Deretter bar det til festlokalet på Eidet. Her oppdaget vi en ny perle av et sted!!! Skal fortelle mer om dette mandag eller tirsdag i egen sak. (Er veldig begeistret for stedet! Skal du gifte deg, må du booke deg inn der.)

Ellers har denne uken gått med til visningstimer og noe studiofotografering. Det er fortsatt mange visningstimer fra før sommerferien som skal utføres. Og det er her vi bruker det meste av resursene våre nå om dagen.

Det fører i neste omgang til at vi produserer album, takkekort, montasjer og forstørrelser. Vår nyinnkjøpte storformatskriver går nesten varm om dagen.

Minner også om at vi trenger unge modeller til et fotoprosjekt tidlig i september. Ellers kan vi vel også legge til at det snart vil bli annonsert et fotokurs i vår regi, som vil bli holdt i løpet av høsten i våre lokaler. Kurset vil  rette seg mot glade amatører som vil lære seg grunnleggende fotografering. Vi vil komme tilbake til dette også i nærmeste fremtid.

Denne uken fotograferte vi frisørsalongen og de flotte jentene som jobber på HairCuts. Foto: Marion Haslien

Denne uken fotograferte vi frisørsalongen og de flotte jentene som jobber på HairCuts. Foto: Marion Haslien