Lek med farget lys

Bildet jeg har lagt ut i dag er et av de som ble premiert under Landskonkurransen 2012. Platene som er anvendt som bakgrunn er 40 år gamle aluminiumsplater til utvendig tak. De ble revet ned da vi la om taket her på studio i fjor høst. Flere plater ble sendt til dynga før vi kom på at dette kunne være en flott bakgrunn i studio.

Med farget lys mot platene og modellen blir det en artig effekt. Jeanett sendte inn ett av bildene med denne bakgrunnen til Landskonkurransen 2012 og fikk premie. Nå vil vi la platene stå her i studio en liten stund fremover for andre som vil bli fotografert mot platene.

Se flere bilder av samme modell på Jeanetts fotoblogg.

Litt om denne uken: Det starter i dag med nyfødtfotografering og visningstimer. I morgen blir det «kick off» hos en større kunde av oss. Vi har levert foto til biler, reklamemateriale og brosjyrer som skal spres over hele landet. Selv har vi reist land og strand rundt for å ta disse bildene. Hvem denne bedriften er, vil vi fortelle seinere 🙂  

Vi har også en ny bedrift som vi skal i gang med denne uken. Denne gangen er det en lokal håndverksbedrift skal ha nye nettsider og vi hjelper med foto.

Onsdag blir det styremøte i fotolauget her i Østfold. Resten av uken vil gå med til studiofotografering og en rekke visningstimer. Dessuten er det fullt trøkk på produksjon av rammer og album om dagen. Vi holder også på med etterbestillinger av fotograferinger gjort før jul.

Les også: Premiert i Landskonkurransen

 

Jeanett sendte inn dette fotografiet til Landskonkurransen 2012 og fikk premie. Foto: Jeanett Haslien
Jeanett sendte inn dette fotografiet til Landskonkurransen 2012 og fikk premie. Foto: Jeanett Haslien