Ny hovedside

Denne uken tar vi farvel med de gamle flash-sidene som har fulgt oss trofast på haslien.no i mange år. De har vært tunge å oppdatere ettersom de tilhører den eldre generasjonen flash-sider.

Vi elsker flash-visninger – så vi vil nok komme tilbake med flere flash-sider etter hvert. Vi har jo også en del gallerier og egne temasider som fortsatt vil bestå i flash.

Den nye hovedsiden ligner foreløpig mye på bloggen som jeg og Jeanett har, men tanken er at den får sitt helt eget uttrykk.

Vi ser også behov for å skille tydeligere mellom våre private ytringer og en hovedside/firmablogg. Det betyr at hovedsiden (haslien.no) vil bestå av bedriftsrelaterte oppdateringer, samtidig vil du finne mer personlig ytringer i våre respektive blogger. Frem til i dag har våre blogger vært en god blanding av tidvis personlige ytringer og bedriftsrelaterte blogginnlegg.

Det betyr at den bloggen du er på nå, vil bestå som min personlige blogg. Jeanett vil fortsatt beholde sin fotoblogg.

Vår hovedside www.haslien.no vil nok bli noe mangelfull den første uken. Jeg setter jo bort arbeidet med å gjøre disse endringene – og må derfor gjøre research inne i mellom alt annet som skal gjøres. Så du får gjerne titte på nettsidene, men være tålmodig hva gjelder oppsett, skriveleifer og mangler 🙂

Slik så de gamle flash-nettsidene på haslien.no ut. Nå byttes de til fordel for en mer lettbetjent nettside.
Slik så de gamle flash-nettsidene på haslien.no ut. Nå byttes de til fordel for en mer lettbetjent nettside.

Publisert

i

av