Nye spennende prosjekter på gang

Det kan kanskje lyde som en klisjé når vi sier TAKK til alle dere som bidrar til jungeltelegrafen om oss. Det er faktisk slik at de fleste som kommer til fotografering hos oss, kommer fordi de har fått anbefaling av venner. Det betyr  mye når man driver en liten familiebedrift ute på landet.
Når vi skal oppsummere året 2011 her i studio, er det mange ting vi kunne trekke frem som høydepunkt. Vi fikk et større fotostudio etter utvidelser før sommeren og vi har fått være med på mange spennende fotoprosjekter. Vi er også stolte og glade over å ha kapret første og andreplassen blant profesjonelle fotografers  årlige fotokonkurranse her i Østfold.
Likevel er det en ting som gleder oss mest; at kunder anbefaler oss til venner og bekjente. I 2011 har dette bidratt til at vi nesten doblet vår omsetning i forhold til 2010 (Som også var et veldig godt år). I hele høst og vinter har jeg og Jeanett jobbet seint og tidlig.
Dessverre måtte vi stoppe bookingen av nye fotograferinger tidlig i november – for at vi skulle klare å få gjort ferdig alle fotograferingene og bestillingene før jul. Det er selvsagt flott at vi har mye å gjøre, men det er alltid trist å måtte si nei til nye kunder.
Vi har vurdert å ta inn flere ansatte, men har vel konkludert med at vi vil forbli lykkelige som en småbedrift. Dessuten er det flere familiemedlemmer som ønsker å utdanne seg til fotograf – kanskje får vi nye koster her med tiden. 🙂
Nå i romjulen vil vi arbeide med nye utvidelser her i studio. Kontorene skal flyttes en etasje opp og det gamle kontoret blir til verksted hvor vi monterer og printer bilder. Vi ønsker å utvide vårt papirsortiment, blant annet med mer eksklusivt fotopapir for de mer kresne.
Vi arbeider med flere spennende tanker rundt print (litt hemmelighetsfulle er vi foreløpig!). Selv om det er flott med digitale filer på Facebook og blogg, ser vi at de aller fleste kunder ønsker å ha noe å «holde i», som et album, et bilde som kan henges på veggen eller som en gave.
Målet for 2012 er å bli enda bedre i hvert eneste prosjekt vi er med på. Det være seg produktene vi leverer eller bildene vi tar. Derfor skal vi strekke oss for å bli enda bedre i året som kommer. Vi har flere spennende prosjekter på gang – så følg oss på bloggen – da får du vite mer.
🙂
Fotoet du ser under her, er fra forberedelsene av bryllupsfotoet av Henrik og Malin, som vi vant Infografikkprisen for. Vi brukte blant annet røykmaskin for å få frem den effekten vi ønsket under fotograferingen. Resultatet av bildet kan du se på vår side med premierte foto.
Godt nytt år!

Fotoet du ser her, er fra forberedelsene av bryllupsfotoet av Henrik og Malin, som vi vant Infografikkprisen for. Vi brukte blant annet røykmaskin for å få frem den effekten vi ønsket under fotograferingen. Resultatet av bildet kan du se på vår side med premierte foto.

Fotoet du ser her, er fra forberedelsene av bryllupsfotoet av Henrik og Malin, som vi vant Infografikkprisen for. Vi brukte blant annet røykmaskin for å få frem den effekten vi ønsket under fotograferingen. Resultatet av bildet kan du se på vår side med premierte foto.