«Nytt» studio

Nå legger vi malerkosten og hammeren på hylla for denne gang. Utvidelsen av studio er i ferd med å gå mot sluttspurten. Resultatet er at fotostudio nå er blitt mer enn dobbelt så stort.

Det vil fortsatt bli noe byggearbeid, men det blir heldigvis utenfor selve studio. Det står en del utvendig arbeid igjen. Ikke minst mye rot etter all riving og graving. Det utvendige arbeidet får vi ta i tur og orden utover våren.

Jeg og Jeanett holder nå på med å dekorere det nye studio. Nye bilder skal opp og noe nytt inventar skal på plass. Blant annet vil jeg få et eget lite arbeidsrom tilknyttet studio hvor jeg kan montere rammer og laminere bilder. Etter hvert vil vi få enda mer plass til denne prosessen også…men det handler om neste byggetrinn som heller ikke er så veldig langt unna.  

Det har ikke vært bare enkelt å drive med fotografering i alt rotet vi har hatt de siste to månedene. Vi er nå glade for å kunne vaske og pynte. Ikke minst gleder vi oss over å kunne få kunder inn i det nye studio. Jeg kommer tilbake med bilder av hvordan det nye studio ser ut når alt er på plass.

Bildet jeg har plukket ut her i dag er av lille Lisa og hennes mamma Bente. Fotoet er printet ut her i kveld og er nå hengt opp på nymalt vegg i studio. Mor-barn bilder gir en spesiell hjertevarme og dette bildet ble bare helt skjønt!

Se forøvrig vår egen side med barnebilder her: www.nusselig.no

Mor-barn bilder gir en spesiell hjertevarme og dette bildet ble bare helt skjønt!

Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “«Nytt» studio”

  1. Monica avatar

    Det bildet der var bare helt nydelig..=) Jeg kommenterte det i bloggen til Jeanett, så jeg tror jeg lar være med å gjenta meg om hva jeg syns om det…=) (bare positive ting, helt klart..=)

    Ha en fiiiin lørdag! =)