Pusser opp nettsiden

I kveld har vi oppdatert vår hovednettside www.haslien.no med noen nye bilder og noen forbedringer. Det er lagt til et eget felt i statuslinjen som heter «Temasider». Her er en full oversikt over nettsidene vi administrerer.

Vi har lenge hatt egne nettsider for aktfotogrfaering, bryllup, portrett og nå sist med barnebilder på www.nusselig.no. Ikke alle har vært klar over disse nettsidene. Det håper vi flere vil finne ut av når de klikker seg inn på «Temasider» i hovedmenyen. Vi har også lagt ut den nye logoen på hovedsiden.

Etter hvert vil vi også bytte ut bilder i galleriet. Dette kommer vi tilbake til når det er på plass.

Vår hovednettside www.haslien.no
Vår hovednettside www.haslien.no

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Pusser opp nettsiden”

 1. Monica avatar

  God morgen søta..=)

  Sitter og titter igjennom alle nettsidene dine nå, og koser meg med så mye flotte bilder..=)

  Ville bare si ifra at når jeg er inne på bryllupsfotograferingssiden, så er det flere ting som ikke fungerer der..
  Når jeg trykker på SE BRUDEPAR, så er det noen valg hvor man kan trykke på MORGENGAVE, FÅ EGEN NETTSIDE, og SLIDESHOW; -disse tre fungerer ikke, jeg trykker og trykker, men kommer ingen vei..

  OGSÅ er det noe rart som skjer, for det er akkruat som om at nettsiden kommer opp TO ganger i samme vindu, og de spiller begge musikk, så det blir litt slitsomt å høre på (jeg kan skru av lyden, men skjønte ingenting da jeg gjorde det, for den fortsatte å spille likevel, bare litt mindre rotete, -og så oppdaget jeg at nettsiden gjentok seg lenger ned…) Ville bare si ifra så du kan få fikset det…=)

  Ellers så gleder jeg meg til å se bilder av hvordan studio har blitt/blir..=)
  Og det hadde vært morsomt å sett mere bilder fra deg også..=)

  Klems fra Monica..=)