Tips til deg som jakter bryllupsfotograf

Bryllupsbildet viser Marlen og Cato som vi fotograferte sommeren 2011. Foto: Marion Haslien
Bryllupsbildet viser Marlen og Cato som vi fotograferte sommeren 2011. Foto: Marion Haslien

Vi har fortsatt ledige helger i sommer til bryllupsfotografering, men tar sommerferie i hele juli 2012. Derfor påtar vi oss ikke bryllupsfotograferinger i juli.

Kjenner til at også andre fotografer har ferie på den tiden – så du bør derfor stå på dersom du skal sikre deg en profesjonell fotograf i juli.

Et godt tips for søk etter bryllupsfotograf er på Norges Fotografforbunds (NFF) nettsider. Her finner du kun seriøse fotografer som lever av foto på heltid.

Norges Fotografforbund, NFF, er norges eldste forbund for yrkesaktive fotografer. Forbundet har alle typer fotografer men hovedmengden er portrettfotografer.  Totalt er vi ca 455 aktive medlemmer. Forbundet er inndelt i elve laug, fordelt over hele landet. Som medlem av NFF er man også medlem av sitt lokale laug – slik vi  i Haslien Fotografene er det her i Sarpsborg og Østfold.

Her finner du forøvrig våre bryllupsfoto dersom du se på foto: http://www.bryllupsfotograf-marion.no/

Lykke til med søket etter fotograf!

Kommentarer

Ett kommentar til “Tips til deg som jakter bryllupsfotograf”

  1. Monica Helén avatar

    Oooh.. du har oppdatert mye siden sist gang jeg tittet på bryllupsnettsiden din. Så utrolig mye fine bilder! ALT du/dere gjør ser så eksklusivt ut! Skjønner ikke hvordan du får det til… Du er ett levende bevis på at man ikke trenger skole og utdannelse for å få slikt til; man trenger bare interessen og evnen til å gjøre det. Kreativiteten. Forståelsen.
    Ønsker meg litt av det…:P

    Nattinatt!=)