TV2 gjestet studio

Det har vært noen deilige sommerdager hvor vi har samlet krefter foran en ny fotohøst.
Etter fire uker ferie i juli er vi nå tilbake for fullt. Uka vi har lagt bak oss har vi forsøkt å holde fri for kundebesøk. Dagene har gått til noen praktiske gjøremål i og utenfor studio. Vi har holdt på med byggeaktivitet i studio i vinter og våres. Derfor har det vært store hauger av jord og byggemateriale etter byggeprosessen. Nå har vi endelig fått tid til å rydde i dette. Blomster er plantet og gress er sådd.

Hele torsdag ble det imidlertid jobbing i studio med et prosjekt for ”Sexy Hair” og ”Alterna”. De har hyret Mari Haugersveen som modell. Bildene skal benyttes i en reklamekampanje for deres produkter i samband med Rosa sløyfe-aksjonen.
Samme dag kom også TV2 på besøk i vårt studio for å filme når vi fotograferte Mari. Hun er hovedaktør i serien «Petter elsker Mari» på TV2 Bliss. Skal bli spennende å se hvordan de presenterer fotoshooten i programmet som starter opp igjen i høst. Se flere bilder på Jeanetts blogg fra fotograferingen.

Rosa sløyfe-aksjonen arrangeres for trettende gang i Norge i oktober. Vi har også tidligere støttet aksjonen med bilder. Den gang var det bilder av brystkreftrammede Gabriele som stilte seg frem med sine bryst. Bildene av henne kan du se her.
Ellers kan jeg nevne at det er to bryllupsfotograferinger denne helgen. I formiddag har jeg fotografert lille Julian på ett år. Han ble også fotografert her hos oss som nyfødt. Dessuten var mor her og fotograferte magen før fødsel.

I ukene som kommer blir det full rulle med nye fotograferinger. Masse kunder som venter på produkter og visninger. Så da er det bare å trå til…. og velkommen til nye kunder!

TV2 på besøk i studio vårt i forbindelse med fotografering av Mari. Foto: Marion Haslien
TV2 på besøk i studio vårt i forbindelse med fotografering av Mari. Foto: Marion Haslien

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “TV2 gjestet studio”

  1. Monica avatar

    SÅ GØY!

    Dere er virkelig i vinden, med fotografering i var kjendiser, politikere, brudepar, barn og babyer, nakne mennesker, osv osv osv… ALLSIDIGE!
    Morsomt å følge med…=)

  2. […] Vi hadde forøvrig besøk av TV2 i fjor. Den gang fulgte kanalen Mari Haugsveen som var modell for Rosa Sløyfe aksjonen. Du kan lese mer om TV2s besøk her. […]