fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Aktbilder som kjærlighetsgave

Mange jenter kommer hit i vårt studio for å la seg avfotografere helt naken. Bildene vi tar er det vi kaller for aktfoto. Aktbilder er fine som album som kan legges i egen boks med teksten “only for your eyes”.

Spesielt merker vi pågang av aktfoto i bryllupssesongen. Det er to typer fotograferinger knyttet opp mot dette. Det er utdrikningslag som “bøller” litt med brudgommen ved å sende han hit i studio for fotografering. Det andre er jenter som skal ha morgengave til sin tilkommende mann.

Når det gjelder mannfolka som bøller med vennen, må vi legge til at det fra vår side er oppdrag vi tar med største seriøsitet. Vi gjør vårt ytterste for at bildene av den blivende brudgommen skal bli et fint bidrag til sin kommende livsledsager.

Alle bilder blir behandlet med en høy grad av diskresjon. Ingen bilder blir sendt ut av vårt studio for redigering – alt arbeid fullføres her hos oss. Vi har også en streng policy på oppbevaring av bilder og ingen bilder publiseres. Alle bilder vi bruker på nett er gjengitt med skriftelig tillatelse.

Ta gjerne turen innom vårt aktgalleri for å se aktfoto.

Aktbilder kan eksempelvis være en flott morgengave.

Aktbilder kan eksempelvis være en flott morgengave.