fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Aktfoto av seg selv på veggen hjemme

De aller fleste nøyer seg med å henge akt- eller boudoirfoto av seg selv på soverommet, men det er stadig fler som forteller at de henger dem i stuen.

Det er både stilfullt og klasse over akt- og boudoirfoto synes vi. Spesielt flott er det når bildene fremstilles på matt kunstpapir. Vi har selv flere slike bilder som veggpryd her i vårt fotostudio i Sarpsborg. I vårt trapp fra studioet og opp til kontoret henger tre flotte aktfoto. I kontoret henger både et akt og et boudoirfoto.

Dersom du ønsker å gjøre det litt mer diskré, kan du velge å ha bildene i et stilfullt album. Menn blir alltid veldig glad for å få slike bilder av sin kjære. Vi er godt trent med å få frem det som er vakkert i slike bilder og de blir aldri vulgære.

De aller fleste som tar kontakt for få utført denne type fotograferinger er kvinner – og de er i alle aldre. Felles for de fleste, er at de ønsker et bilde av seg selv som de kan glede mannen med. Men det er også menn som kjøper gavekort på aktfotografering til sine kvinner.

Dette er noe å tenke på for dere menn som fortsatt ikke har kommet på hva dere skal kjøpe i julegave til kona. Vi lager et flott gavekort som du kan legge under juletreet. Tid for fototime hos oss gjør dere i fellesskap etter at gavekortet er mottatt.

…kanskje du tar hintet når kona sender deg en link til denne saken… 😀

Det er kun kvinnelige fotografer som utfører fotograferingen her hos oss, uten menn i studio. Vi låser døren til studioet og trekker for alle vinduer. Du får gjerne ta med deg din mann/kjæreste/venn under fotograferingen, hvis det føles tryggere.

Ingen bilder blir heller sendt ut av vårt fotostudio for print eller etterbehandling – alt arbeid gjøres her i vårt studio frem til ferdig produkt. Det er selvsagt helt utelukket at vi publiserer foto av deg på nett uten din tillatelse. Alle foto som vi publiserer på internett er gjort etter skriftelig avtale med de som er avbildet.

Haslien Fotografene har en rekke ganger vært foredragsholdere om aktfotografering. Senest høsten 2013 hos Norges største fotobutikk FotoVideo og Oslo Kameraklubb som er Norges største fotoklubb. Vi er også intervjuet i både aviser og på TV om vår akt-fotografering.

Sist, men ikke minst, har vi en rekke ganger mottatt utmerkelser for våre aktfoto.

Vi ber deg om å studere vår nettside som er tilegnet akt- og boudoirfoto, slik at du kan gjøre deg opp egne tanker om våre aktfoto. Vi har valgt å ikke publisere alle våre aktfoto på nett, derfor kan du gjerne komme hit til vårt fotostudio for å studere våre bilder. Sørg bare for å avtale tid med oss før du kommer.

Budoirfoto kan bli en eksklusiv og personlig gave til den man er glad i. Enten ved å ha bilder i et album eller som veggbilder.

Budoirfoto er en eksklusiv og personlig gave til den man er glad i. Enten ved å ha bilder i et album eller som veggbilder.

Våre aktfoto kan godt henges på veggen hjemme. Kom gjerne innom vårt fotostudio for å se hvordan det kan gjøres. Ring oss før du kommer for å avtale tid.

Våre aktfoto kan godt henges på veggen hjemme. Kom gjerne innom vårt fotostudio for å se hvordan det kan gjøres. Ring oss før du kommer for å avtale tid.