fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Aktfotograferes som 66-åring

Kvinnen i aktbildet vi publiserer i dag er midt i 40-åra, men vi har også besøk av damer opp i 60 åra for aktfotografering i vårt fotostudio i Sarpsborg. Selvsagt kan modne kvinner stille til akt og boudoirfotografering.

Se vårt fotogalleri av akt og boudoirfoto her.

VG+ forteller i dag om Lucia på 66 år som har realisert sin drøm om å bli aktfotografert.

–Jeg er glad i kroppen min, og synes den er vakker selv om den er blitt like gammel som meg. sier Lucia (66) til VG+, som viser frem flotte bilder av 66-åringen.

Den tyske fotografen som har avbildet Lucia sier til avisen at det er urettferdig når folk sammenligner passfoto av seg selv med bilder på forsiden av moteblader. Hun sier videre at det å fotografere «vanlige mennesker» på samme måte som modeller, gjør godt for dem som blir fotografert og se hvor vakre de er.

Det er flott at VG+ oppklarer misforståelsen om at aktfoto kun er for unge kvinner med flott kropp. Les vårt tidligere blogginnlegg hvor vi skriver at mange kvinner får en bekreftelse på at deres kropp er elegant etter en akt eller boudoirfotografering.

Media er nok langt på vei medskyldig når mange går rundt med dårlig selvbilde i forhold til egen kropp. Fordi forsidene i de blankpolerte ukebladene består av «unge perfekte» mennesker. Summen av formidlingen blir at det er bare ungdommelighet som duger.

Men også vi som fotografer må ta et ansvar. Senest på tirsdag fikk jeg mail fra en dame på 50 år som sier at hun har kontaktet en fotograf med negativ tilbakemelding. Fotografen formidler til kvinnen at aktfotografering er forbeholdt de unge og perfekte. Det er jo bare trist at man får slik tilbakemelding.

De aller fleste som kommer til aktfotografering hos oss er kvinner i 30- og 40-åra, men som nevnt innledningsvis har vi også noen kvinner i både 50 og 60-årene. Og selvsagt kvinner i 20-åra. Felles for dem er at de etter fotograferingen er fornøyd med hvordan de tar seg ut på bildene. (Kvinnen i bildet under er 44 år)

Vår oppgave som studiofotograf er nemlig å få frem de beste sidene ved de vi fotograferer. Akkurat som vi gjør når vi fotograferer mennesker med klær. Når man ikke har klær bruker vi lys og skygge for å få frem de vakre formene.

Akt og boudoirfotografering er en perfekt gave til mannen. Tilbakemeldingen er at menn blir utrolig takknemlig for slike gaver. Ta kontakt med oss du også for å bestille fotografering.

Les flere artikler vi har skrevet om akt og boudoir her.

Se også vårt galleri med akt og boudoirfoto.

Husk at vi aldri publiserer bilder på våre nettsider uten tillatelse fra de som er fotografert. Vi sender heller aldri aktfoto ut av vårt fotostudio for etterbehandling eller fotoprint – alt etterarbeid foregår her i vårt fotostudio i Sarpsborg. Bildet som er anvendt i saken har vi innhentet tillatelse til å bruke på nett.

Bildet her viser aktfoto av en kvinne på 44 år. De aller leste som bestiller aktfotografering hos oss er modne kvinner. Dette er noe vi er stolte av.

Bildet her viser et aktfoto av en kvinne på 44 år. De aller leste som bestiller aktfotografering hos oss er modne kvinner.