fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Medalje for «Årets bilde» til Marion

I år igjen klarte vi å plasserte oss i toppen av laugskonkurransen i Østfold Fotograflaug. Marion Haslien stakk av med premien for «Årets bilde» (Bildet med høyest poengsum i konkurransen). Marion fikk også hederlig omtale for to andre bilder. Jeanett ble også premiert med hederlig omtale i konkurransen med et gravidfoto.

Gjennom flere år har Haslien Fotografene utmerket seg i laugskonkurransen i Østfold. Listen med topp-plasseringer strekker seg over de siste 7 åra. Laugskonkurransen arrangeres en gang i året og er for profesjonelle fotografer i Østfold tilsluttet Norges Fotografforbund.

Vi er selvsagt stolt av å i år igjen kunne være med i toppen av fotokonkurransen. Dette er en tøff konkurranse med mange dyktige fotografer, og da blir det ekstra moro å kunne kapre plasseringen for «Årets bilde».

Her er noen av utmerkelsene vi har fått de siste årene:

I tillegg til å ha gjort det bra i laugkonkurransen har Haslien Fotografene gjennom flere år vært i toppsiktet i Landskonkurransen i Norges Fotografforbund. I 2016 kom vi for eksempel på 10 og 12. plass i Landskonkuransen hvor omlag 160 profesjonelle fotografer fra hele Norge deltok.

Vi kommer til å vise frem de premierte bildene etter hvert på vår fotoblogg. Vi begynner med bildet som fikk høyest poengsum (bronse) og som ble kåret til «Årets bilde».

Årets bilde til Marion

«Årets bilde» ble premiert med Infografikkprisen. Det ble blomster og premier til Marion.

Dette bildet fikk høyest poengsum av alle bilder som deltok i laugskonkurransen i Østfold i 2017.

Dette bildet fikk høyest poengsum av alle bilder som deltok i laugskonkurransen i Østfold i 2017. Et gravidbilde vi tik av en kunde tidligere i år. Bildet fikk bronsemedalje og var også det eneste bildet som fikk medalje i konkurransen. Foto: Marion Haslien