fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Årets fotograf 2019

Fotografer fra Haslien Fotografene har hevdet seg i toppen av Laugskonkurransen i Østfold siden 2010. Premieutdelingen i den årlige konkurransen (bildet over) ble etter tradisjonen tro holdt under det årlige julebordet lauget avholder hos Lundeby & Co.

Nyfødtfotoet er tatt med ekte blomster. All dekorasjon er utført av fotografen og finner sted i vårt studio. Vi har en egen brosjyre med blomsterbilder av nyfødte og gravide, i brosjyren kan man se mer av hvordan vi jobber. Bildet fikk hederlig omtale i Laugskonkurransen 2019.

Marion fikk premie for to gravidfoto og ett nyfødt-bilde med blomster. Det ene gravidfotoet fikk sølv, mens de to andre bildene ble premiert med hederlig omtale. Gravidfotoet var det eneste bilde som fikk medalje i årets konkurranse som ble juryert av Bergen.

Haslien Fotografene har spesialisert seg på nyfødtfoto, gravidfoto, boudoirfoto og aktfoto. Vår visjon er å tilby «faglighet og kvalitet fra fotografering til ferdig produkt». Vi ønsker å inspirere til fotoglede for private og fotografer i Norge. Det gjør vi gjennom vår fotoblogg og egne nyhetsbrev.

Ett gravidbilde som fikk hederlig omtale i årets Laugskonkurranse.
Gravidbilde som fikk høyeste poengsum for bildet “Natural” under årets Laugskonkurranse i Østfold. For bildet fikk Marion sølv og Infografikkprisen. Infografikkprisen går til den fotografen som har høyest poengsum for et enkeltbilde. I tillegg ble Marion kåret til “Årets fotograf” for høyest samlede poengsummen. For den høye poengsummen mottok hun også Daguerreprisen for tredje gang.

Her kan se resultatlisten fra laugkonkurransen i tidligere år: