fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Årets fotograf 2020

Fotografer fra Haslien Fotografene sikret første- og andreplassen i den årlige Laugskonkurransen for fotografer i Østfold. Førsteplassen gikk til Jeanett Haslien og andreplassen gikk til meg Marion Haslien.

Bildene som ble premiert var gravidfoto og barnefoto.

I år var det 18 fotografer som deltok i Laugskonkurransen i Østfold. Lauget samler profesjonelle fotografer som er medlem i Norges Fotografforbund. Hver fotograf leverer fire bilder som blir anonymt juryert av en jury bestående av fotografer fra et annet laug.

Daguerreprisen gis til fotografen med høyest samlet poengsum, som i år ble Jeanett. Infografikkprisen gikk til meg for det enkeltbilde med høyest poengsum. Dermed gikk begge de to gjeve prisene til oss. Se medaljeliste nederst i saken. De premierte bildene vil vi legge ut i egen sak senere.

Det er mange dyktige fotografer i Østfold, derfor er det med stor ydmykhet vi mottar både Daguerreprisen og Infografikkprisen. Vi gratulerer Fotograf Tone Haugerud fra Indre Østfold med tredjeplassen.

Haslien Fotografene har igjennom 11 år hevdet seg i toppen av Laugskonkurransen i Østfold. Her kan du se premielisten fra tidligere år:

NB! Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.