Artistfoto av Anne Berit

I dag publiserer vi foto av vakre Anne Berit som var i vårt fotostudio i Sarpsborg sist uke for å ta artistfoto. Uken vi la bak oss bestod også av visningstimer, barnefotograferinger og aktfotografering.

Se flere portrett på vår portrettside her.

I dag mandag var det tidlig opp for å være med ut på et presseoppdrag. Fikk en utrolig flott tur ut til havet hvor vi skulle fotografere intervjuobjekter helt nede ved fjæresteinene. En fin start på uken, hvor sola blinker i et speilblankt hav. Det hele akkompagnert til måkeskrik og en og annen fiskebåt som tøffet utover.

Skikkelig idyll var det!

I skrivende stund er jeg tilbake på kontoret og venter straks inn kunder til visningstime. I dag blir det en dag hvor vi har visningstimer utover hele dagen. Denne uken blir det også besøk av elever som skal være utplassert her hos oss. Tirsdag er det årsmøte i Østfold Fotograflaug og uken avsluttes med bryllupsfotografering. Mellom alt dette blir det mye visningstimer og fotografering…

NB! Vi linker ikke alle saker på Facebook lenger, så skal du holde deg oppdatert bør du følge fotobloggen vår direkte her.

Takk for at du følger fotobloggen vår og ha en strålende uke!

anne-berit-andersen-country-artist-haslienfotografene-portrett-artistfoto

Vakre Anne Berit Andersen besøkte vårt fotostudio i Sarpsborg sist uke.

    Menu