fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Basseng på takterrassen

Nå begynner oppbyggingen av vårt utendørs-basseng på takterrassen. De som har besøkt oss den siste tiden har måtte tåle å høre litt byggevirksomhet. Vi hadde håpet å få alt på plass før sommeren, men ting tar alltid mer tid enn det man først antar. Spesielt når man blander inn arkitekt 🙂

Da blir det både dyrere og mer tidkrevende, men det blir også desto flottere. Vi får nå en større glassvegg enn det vi først hadde planlagt. Glassveggen med bassenget blir å se med en gang man kommer inn i studioet. Det betyr at vi kan stå inne i studioet og fotografere rett inn i bassenget.

På den måten kan vi fotografere babyer som har praktisert babysvømming. Vi har også planer om andre typer fotografering under vann – som for eksempel akt. Vi gleder oss til å eksperimentere med de mulighetene dette vil by på.

Snart får vi hjelp av et firma som skal sage gjennom den tykke betongveggen i studioet og inn i bassenget som befinner seg på andre siden av veggen. Etterpå skal det monteres en tykk glassvegg mellom bassenget og studio – det gir oss mulighet til å se inn i herligheten.

Det blir også dekorativt ute på studiotaket (som altså er en takterrasse), det er her man skal kunne gå ut i bassenget.

I dag er det blitt støpt nytt fundament etter at det ble slått et stort hull i veggen ut til takterrassen – hvor det senere i uken skal settes inn en dør. Fra andre etasjen i studio fører en glassbro oss over til bassenget og takterrassen. Glassbroen har vi fortalt om tidligere.

Både trappen og gangbroen er bygget i stål og glass og er på plass. Dette er spesiallaget og blir studioets smykke som forbinder de ulike arealene. Når man belyser trapp og glassbro om kvelden er det veldig dekorativt. Når bassenget kommer på plass vil det bidra ytterligere til fargespillet.

Vi kommer tilbake med flere bilder når mer kommer på plass. Akkurat nå er det mye stein og betong. Utover våren blir det også utbedring av fasade og videreutvikling av takterrasse og hage.

Dekorativt om kvelden. Her står vi oppe på glassbroen og fotograferer ned på trappen. Bildet er tatt med Iphone.

Dekorativt om kvelden. Her står vi oppe på glassbroen og fotograferer ned på trappen. Bildet er tatt med Iphone.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildet til venstre: Til høyre i enden av glassbroen er det støpt nydd dekke. Er skal det settes inn en ny dør ut mot takterrassen. Bildet til høyre: Foreløpig mye stein, rør og betong. Men her kommer altså vårt basseng ute på vårt studiotak. Bassenget blir felt ned i bakken inntil studioveggen.

Bildet til venstre: Til høyre i enden av glassbroen er det støpt nytt dekke. Her skal det settes inn en ny dør ut mot takterrassen. Bildet til høyre: Foreløpig mye stein, rør og betong, men her kommer altså bassenget ute på studiotaket. Bassenget blir felt ned i bakken inntil studioveggen.