fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Be Sure to Wear Flowers in Your Hair

Vi synes tittelen på dette blogginnlegget passer fint til temaet du kan forvente å se på vår fotoblogg fremover. Blomster skal nemlig få prege fotobloggen. Tittelen er hentet fra en kjent sang som ble laget for å fremme en stor musikkfestival i USA i 1967.

«If you’re going to San Francisco
Be sure to wear some flowers in your hair»

Sangen som egentlig bare skulle anvendes til markedsføring av festivalen, ble en kjempehit. Den skulle bli hippie- og fredsbevegelsens signatur-sang i flere land. (Hør sangen i bunnen på denne saken – fra YouTube)

Hippiebevegelsen hadde med seg elementer som man helst ikke ønsker å bli assosiert med, men de hadde også noe positivt ved seg; et genuint ønske om fred. De reiste seg mot krig og urettferdighet.

Her ble blomster symbolet på fred. Derfor tenker vi at blomster skal få samme betydningen når vi fotograferer. Et  symbol på nestekjærlighet, respekt og fred som den nye generasjonen barn representerer.

«Hvis du kommer til Haslien Fotografene 
sørg for å ha blomster i håret»

De vakre friske blomstene kommer fra Guttas Blomster på Grålum i Sarpsborg.

Kall dette gjerne vår fredsring. Blomstene kommer fra Guttas blomster på Grålum.

Fredsring av blomster. Denne nusselige jenta besøkte vårt fotostudio i dag for nyfødtfoto. De vakre blomstene kommer fra Guttas Blomster på Grålum.

blomster_nyfødt_3

blomster_nyfødt_2