fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Begge fotografene med topp plassering

Årets fotokonkurranse er avgjort. I år gikk førsteplassen til vår fotograf Jeanett mens Marion kapret andreplassen i det som kalles Laugskonkurransen i Østfold. Laugskonkurransen arrangeres en gang hvert år for profesjonelle fotografer i Østfold. Premieringen skjer under fotograflaugets julemøte for fotograflauget som i år teller 37 medlemmer.

Jeanett fikk det gjeve vandre-troféet «Daguerreprisen» til «odel og eie» fordi hun har vunnet den i to tidligere konkurranser. Den første som vinner prisen tre ganger får den til «eie». Det er andre gang Jeanett stikker av med eierskap av en «Daguerrepris». Det betyr at hun har hatt seks førsteplasser gjennom årenes løp.  

(Saken fortsetter under bildet.)

I dag har vi kost oss med sjokoladekake for å feire plasseringen i Laugskonkurransen 2022.

De siste 13 årene har vi klart å plassere oss i toppen av Laugskonkurransen i Østfold. Du kan se hele premielisten vår gjennom 13 år her. Det er også en omtale av oss i Sarpsborg Arbeiderblad med årets konkurranse-bilder som du kan lese her.

All ære til våre kunder!

Vi har sagt det mange ganger tidligere at vi kan takke våre kunder for resultatene. Det kan kanskje høres ut som en floskel, men det er det ikke. Vi gjør alltid våre kunder oppmerksom på at fotografering er et samarbeid mellom våre kunder og oss som fotografer. Det å få gode bilder handler om så mye mer enn det å «fange» et bilde med kamera.

For å sette det på spissen: Kommer det en utålmodig kunde som sier at «det er bare å knipse noen bilder i full fart», så blir resultatet stort sett deretter, selv om vi gjør vårt beste der og da. Vi merker stor forskjell på kunder som tar seg tid til å sette seg inn i hvordan vi planlegger for gode bilder og de som ikke “bryr” seg. Vi kan ikke forlange at alle som kommer til fotografering setter seg inn i våre råd, men vi gir alle mulighet til å komme forberedt. Vi gjør uansett det beste vi kan innenfor den tiden vi har til rådighet.

Premier og blomster som vi har mottatt for vår innsats i Laugskonkurransen 2022.

Men selv om man kommer aldri så forberedt handler også fotograferingen om samarbeid med de som fotograferes. Spesielt med barn kan man ikke overkjøre dagsformen. «Barn er barn», og det må de få være. Les mer om utfordringene med familiefotografering av barn her.

Portrettfotografering er intet mindre enn ett stort samarbeidsprosjekt. Vi er utrolig takknemlig for alle våre kunder. Tusen takk for at dere viser oss tillit!

Tilegner oss bred kompetanse

Vi gleder oss til hva vi skal få til fremover. Vi jobber kontinuerlig med å utvide vår horisont. Vi kommer til å dele mange av våre nye prosjekt på fotobloggen utover vinteren. Vi liker å dele ganske mye av livet som fotograf i vår fotoblogg, alt fra hvordan vi «lager fotokunst av gravidfoto» til helt «private famille-sammenkomster», «at vi tilbyr overnatting» og om at vi «veileder våre kunder gratis».

Som en spesialforretning innen foto ønsker vi også å hjelpe våre kunder med tips til å bevare gamle bilder, også bilder som ikke nødvendigvis er tatt hos oss. Alle gamle bilder har en stor verdi og fortjener å bli ivaretatt. Det skriver vi om i «Foto fra Lyckliga gatan».

Vår visjon er å være en spesialforretning der vi tilbyr «Faglighet og kvalitet fra fotografering til ferdig produkt». Så i sum har vi en bred kompetanse som kommer godt med når vi fotograferer i studio. Som vår tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland sa det: «Alt henger sammen med alt». Sånn er det i høyeste grad også når det gjelder fotografering.

NB! Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.