fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Besøk av Canson

Haslien Fotografene er en stolt ambassadør for Canson i Norge. I dag fikk vi besøk av Christian (til høyere i bildet) som er deres eminente representant. Canson har vært leverandør av papir siden 1557 og har et renommé som en av verdens fremste papirprodusenter innen fineart.

Haslien Fotografene ble deres ambassadør i 2015, noe du kan lese mer om her.

Høsten 2018 besøkte vi Canson på Photokina i Köln i Tyskland, som du kan se bilde fra under her.

Fotopapir er noe vi ønsker å holde oss oppdatert på. Derfor er det alltid hyggelig å snakke med papirleverandørene. Med jevne mellomrom kommer nye papirtyper som vi tester ut – som for eksempel «Infinity Barytta» som vi testet ut i 2016/2017.

Haslien Fotografenes slagord er «Faglighet og kvalitet fra fotografering til ferdig produkt». Vi har en nedskrevet visjon hvor vi sier at vi ønsker å være trendsettere og blant de fremste i Norge på vårt fag. Vi arbeider mye kreativt for å finne frem til nye måter å arbeide på både hva gjelder fotografering og produkter.

Vi sier ofte at det ligger minst like mye kompetanse i selve produksjonen etter en fotografering, som det ligger i selve fotograferingen. Haslien Fotografene er også sertifisert for print av fotokunst gjennom Epsons Digigraphie – som er et kvalitetsstempel fra Epson.

I dag fikk vi altså besøk av Christian fra Canson, hvor det ble en kort, men hyggelig prat om papir på tak-terrassen i vårt studio. Utover høsten planlegger vi å printe ut en helt ny serie bilder som skal vises frem i vårt Canson-sortiment.

Utover høsten forteller vi mer 😊

Bildene under her er fra 2016 hvor våre aktbilder ble stillet ut i Cansons messe i Stockholm.

Aktbilder fra Haslien Fotografene på utstilling hos Canson sin utstilling i Stockholm. Fotomessan er Scandinavias største fotomesse. Foto: Christian Moen/Canson

Aktbilder fra Haslien Fotografene på utstilling hos Canson sin utstilling i Stockholm i 2016. Fotomessan er Scandinavias største fotomesse. Foto: Christian Moen/Canson

Oversiktsbilde over Canson sin stand i Stockholm. Aktbilder fra Haslien Fotografene på utstilling hos Canson sin utstilling i Stockholm. Fotomessan er Scandinavias største fotomesse. Foto: Christian Moen/Canson

Oversiktsbilde over Canson sin stand i Stockholm i 2016. Aktbilder fra Haslien Fotografene på utstilling hos Canson sin utstilling i Stockholm. Fotomessan er Scandinavias største fotomesse. Foto: Christian Moen/Canson

NB! Visste du at vi sender ut to ulike typer nyhetsbrev? Ett for alle som vil følge med på hva som skjer hos oss og et eget nyhetsbrev kun for studiofotografer.  Abonner på nyhetsbrev fra Haslien Fotografene her.

Dette innlegget er ikke sponset. Vi redigerer våre sider ut fra våre egne subjektive vurderinger. Les mer her om redaksjonelle kriterier for vår blogg.