fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Besøk fra hele landet

Det er egentlig litt uvirkelig, men denne uken har vi sendt pakkepost til Arendal, Oslo og Spania til kunder som tidligere har besøkt vårt fotostudio. Sistnevnte er fra Norge men bosatt i Spania. Sist helg hadde vi besøk fra Kristiansand til fotografering av barn. En annen kunde denne uken kom fra Hamar-området. Senere denne uken får vi besøk fra Molde og snart et besøk fra Vestlandet. Fra Oslo kommer det besøk hver uke.

Vi føler oss utrolig privilegert som får slik tillit!

Vi får også en del forespørsler om å reise ut på oppdrag, noe vi gjør i noen tilfeller. Men det aller meste av fotografering foregår i og rundt vårt studio.

Ved bryllup vi reiser naturligvis ut for fotografering, men her beveger vi oss ikke ut av Østfold i høysesongen med mindre det er helt spesielle prosjekt eller tidligere kunder av oss. Det henger naturligvis sammen med at vi er opptatt av å betjene lokalbefolkningen og eventuelt faste kunder først.

Til oss kan du reise med buss fra Oslo, Strömstad, Fredrikstad, Moss og Sarpsborg. Vi ligger bare 10 minutters gange fra Sykehuset Østfold som nå har fått et svært godt kollektivtilbud. Buss fra Oslo og Sverige går hver time.

Vi holder til i naturskjønne omgivelser med god atmosfære og kun kvinnelige fotografer. Her er det gratis parkering og fine muligheter til å sitte ute i solveggen. Vi legger vekt på personlig service og er opptatt av å hjelpe våre kunder til unike løsninger til deres bilder.

Vi planlegger også å tilby gratis overnatting for de som eventuelt kommer fra andre kanter av landet. Vi har nemlig en liten koselig hytte utenfor studio. Dette kommer vi tilbake til i et eget blogginnlegg.

Haslien Fotografene er stolt av å være blant de få studiofotografene i Norge som rendyrker det gamle tradisjonsrike fotografyrket der man følger fotografi fra opptak til ferdig produkt. Et profesjonelt produkt består av både en håndverksmessig og en kunstnerisk side. Den kunstneriske handler om bildeopptaket, mens etterbehandling og produktutførelse er håndverksmessig. Det er summen av disse to områdene som vi holder i hevd – dette har vært en del av studiofotografenes hverdag i over 170 år.

Vi gleder oss til å møte deg til din fotografering! Kontakt oss her.
haslien-fotograf-gravidfoto-gravid-fotograf-pris-sarpsborg-fredrikstad-moss-råde-rygge-halden_01haslien-fotograf-gravidfoto-gravid-fotograf-pris-sarpsborg-fredrikstad-moss-råde-rygge-halden_02haslien-fotograf-gravidfoto-gravid-fotograf-pris-sarpsborg-fredrikstad-moss-råde-rygge-halden_03haslien-fotograf-gravidfoto-gravid-fotograf-pris-sarpsborg-fredrikstad-moss-råde-rygge-halden_04haslien-fotograf-gravidfoto-gravid-fotograf-pris-sarpsborg-fredrikstad-moss-råde-rygge-halden_05haslien-fotograf-gravidfoto-gravid-fotograf-pris-sarpsborg-fredrikstad-moss-råde-rygge-halden_06haslien-fotograf-gravidfoto-gravid-fotograf-pris-sarpsborg-fredrikstad-moss-råde-rygge-halden_07