fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Best i Laugskonkurransen for femte år på rad

Jaaaaaaaaaa, vi klarte det i år igjen 😀 For femte året på rad har en av fotografene i Haslien Fotografene vunnet laugskonkurransen blant profesjonelle fotografer tilsluttet Norges Fotografforbund i Østfold!!! Det er en annerkjennelse vi ønsker å dele med alle våre kunder.

Det ligger en dyp takknemlighet og ærbødighet til nettopp våre kunder. Derfor skal jeg bruke noen linjer på dette i min «takketale»:

Både Infografikkprisen og Daguerreprisen gikk begge to til oss i Haslien Fotografene. Infografikkprisen, er prisen som går til det enkeltbildet som har høyest poengsum. Daguerreprisen går til den fotografen som har høyest sammenlagt poengsum i konkurransen. Hver fotograf sender inn fire bilder til deltagelse i konkurransen.

Vi har også klart å plassere oss i det øverste siktet i Landskonkurransen gjennom flere år. Her har så mange som 160-170 fotografer og fotograflærlinger fra hele landet deltatt med innsending av bilder.

Det legges ned mye tid og hardt arbeid i det å få gode bilder. Som fotografer merker vi at kundene våre har god kunnskap om foto. Så skal man overleve som profesjonell fotograf må man derfor holde et høyt nivå.

Det er stor rekruttering til fotografyrket, men ytterst få klarer å leve av det. De som klarer seg i denne bransjen er de som skiller seg ut. Og det er ingen lettvinte løsninger for å komme dit.

Og her er vi ved kjernen av det jeg ønsker å formidle: En stor takk til våre kunder som kommer til Haslien Fotografene for å få hjelp til fotoprodukter! Det kan være en kostbar affære å gå til fotograf. Men jeg kan love at det ligger mye arbeid bak hvert eneste bilde vi produserer.

Det å trykke ned utløseren på kameraet er bare en liten bit av det å være fotograf. Vi kurser oss, planlegger, tester ut nye ideer og ikke minst legger vi ned mye arbeid i produktene i etterkant. Folk vil ha unike håndverksprodukter og vi arbeider hardt for å oppnå dette. Det kan jeg love at vi skal fortsette med, vi skal strekke oss etter å bli stadig bedre.

Så igjen, en stor takk til våre kunder som har tillit til å bruke oss som fotografer. Vi deler denne prisen med dere!

De tre bildene vi ble premiert med var:

Bryllupsfoto av Malin og Gøran (Bildet med høyest poengsum og bronse)

Bryllupsfoto av Siri og Lars (Hederlig omtale)

Portrettfotoet 1954 (Hederlig omtale)

Her kan du se tidligere premierte foto som Haslien Fotografene har fått.

Her finner du Østfold Fotograflaug på Facebook. Medlemskapet i lauget krever at man er næringsdrivende fotograf.

Prisutdelingen fant sted på det årlige julemøte i Østfold Fotograflaug. Prisutdeler Kåre Lundeby overrekker her premie til Marion Haslien for høyeste oppnådde poengsum blant 44 bilder i Østfold Fotograflaug. Daguerreprisen gikk også til Marion. For femte år på rad gikk begge prisene til en av fotografene i Haslien Fotografene.

Prisutdelingen fant sted på det årlige julemøte i Østfold Fotograflaug. Prisutdeler Kåre Lundeby overrekker her premie til Marion Haslien for høyeste oppnådde poengsum blant 44 bilder i Østfold Fotograflaug. Daguerreprisen gikk også til Marion. For femte år på rad gikk begge prisene til en av fotografene i Haslien Fotografene. Foto: Ken Egil Nesse