fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Best i Østfold for tredje år på rad

Tirsdag kveld mottok vi Daguerreprisen og Infografikkprisen for våre bilder i fotokonkurransen for laugsmedlemmer i Norges Fotografforbund (NFF) i Østfold. Fotokonkurransen utlyses en gang i året for profesjonelle fotografer tilsluttet NFF.

Daguerreprisen er den gjeveste prisen og gis for høyest samlet poengsum i fotokonkurransen – den gikk i år til Marion. Infografikkprisen gikk til Jeanett for det enkeltbilde som fikk høyest poengsum.

Haslien Fotografene har dermed sikret seg topplassering i Østfold for tredje år på rad: 2010, 2011 og 2012. (Bildene som ble premiert tirsdag er foto tilhørende 2012-konkurransen.)

NFF-fotografene har to årlige konkurranser – en nasjonalt og en regionalt. Tidligere i år ble Haslien Fotografene også premiert nasjonalt for sine foto – denne gangen er det altså her i Østfold vi fikk topplassering.

Vi kommer til å vise frem hvert enkelt foto som er premiert her på våre blogg senere i sommer. Enkeltbildene bestod av en konfirmant, artistportrett, aktfoto, familefoto, portrett og barnefoto.

Fotograf Jeanett (tv) mottok Infografikkprisen og Marion fikk den gjeve Daguerreprisen. Foto:Kristina Fedaraviciene

Fotograf Jeanett Haslien (tv) mottok Infografikkprisen og fotograf Marion Haslien fikk den gjeve Daguerreprisen. Foto: Kristina Fedaraviciene