fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Bestillinger til jul

Julekort

Har du vært inne til fotograferinger tidligere i år? Da kan vi hjelpe deg med å tilpasse disse fotografiene til julekort.

Det er fortsatt mulig å gjøre bestillinger av fotoforstørrelser til jul for de som har vært inne til fotografering hos oss. Det finnes også mulighet til å gjøre bestilling av time til fotograferinger før jul. Men for de som ikke har hastverk setter vi nå opp fotograferinger i januar og februar.

Gravid og nyfødtfotografering vil vi imidlertid alltid få prioritet hos oss – også i julen vil vi holde dørene åpne for disse. Haslien Fotografene har en ordning der vi alltid setter av tid til gravid og nyfødte, det er fordi disse ikke kan vente med fotografering.

En nyfødtfotografering bør helst tas før ti dager etter fødsel, derfor tas disse inn på hastetimer. Les et tidligere blogginnlegg om hvordan vi har lagt opp en ordning der vi booker og prioriterer nyfødt og gravide.

Når det gjelder bestilling av rammer og album begynner det nå å haste dersom dette skal være ferdig til jul. Vi har noe lagervare på produkter, men trenger gjerne litt tid på ferdigstillelse og hente inn det vi ikke har på lager.

Alle våre produktpriser finner du her.

jul-bestilling-fotograf-gave-fotopapir-bilder-personlig-gift-besteforeldre-haslien-fotografene-julegave

Denne nusselige jenta besøkte vårt fotostudio nylig.