Bæresjal fra Sollybaby

gravid-blogg-2014-graviditet-solly-babysolly-baby-wrap-bæresjal-gravid-blogg-2014gravid-blogg-2014

Idag har jeg hentet denne pakken på posten. Inni den søteste esken lå et bæresjal jeg har kikket lenge på. Bæresjal er noe jeg ser for meg kommer til å bli en favoritt og ofte brukt. Sjalet kan brukes fra nyfødte og opp til 1 år. Stoffet er superelastisk, mykt og veldig tynt – noe som gjør at det er både behagelig mot hud, samt ikke varmer for mye. Jeg valgte å gå for fargen buttercream, rett og slett fordi det er en frisk farge (og passer til begge kjønn). Jeg har gått for så mye annet babyutstyr i nøytrale farger som sort, grått og creme – så er gøy å sprite opp med litt farger annet enn bare blått(som det også har gått en del i) 🙂 Nå gleder jeg meg bare til å bruke det på lillegutt når han kommer <3 Bæresjalet finner du her

 

Solly Baby Photoshoot SS14 from solly baby on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *