Because Im happy!

leeJeg beklager lite blogging i det siste, mye har skjedd på kort tid og prioriteringene har ikke vært blogg i det siste – for å si det sånn 🙂 Nå er det en mnd siden lillegutt kom til verden, og jeg storkoser meg som mamma. Dagene  går i ett, og jeg passer på å nyte hvert minutt med min gutt. De er jo bare nyfødte for en kort periode.  Men jeg har holder meg stadig oppdatert på instagram, for det er så “fort gjort” – så følg meg gjerne der om du har lyst (@jeahas). Jeg er på 100% mammaperm, og begynner straks å blogge igjen nå når det blir litt mer rutiner i hverdagen.. Litt uflaks har jeg også hatt da harddisken til hjemmedataen min har kræsjet og er på reprasjon, men så fort den er i hus er jeg og lillegutt tilbake i bloggverden 🙂 Da blir det mer bilder, tips, interiør, babybilder og diverse 🙂 Enn så lenge håper jeg du henger med på Instagram! Lillegutt har fått egen konto og hæsjtagg, så det blir en god del bilder der. Sånn er det når a mor er fotograf – da slipper en ikke unna bilder.ig1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *