Dagens antrekk: mammamote fra Happymum.no

gravidmote-happymum-gravid-fashion-mote-blogg-mamma-01gravidmote-happymum-gravid-fashion-mote-blogg-mamma-02gravidmote-happymum-gravid-fashion-mote-blogg-mamma-03gravidmote-happymum-gravid-fashion-mote-blogg-mamma-04Dagens stilige antrekk er bestilt fra Happymum! Hvem har sagt at man ikke kan være moteriktig med en kul på magen når man har så mye flott til gravide. Jeg føler nå endelig at i denne perioden hvor jeg har blitt større kan jeg endelig gå med topper som fremhever magen. Nå når man kan strutte med formene for alt det er verdt – merker jeg også at personer jeg møter tørr å spørre meg om graviditeten når blikket deres flakker “skjult” ned på magen min. Det er så kos med alle som gratulerer og spør om termin, kjønn og om jeg har hatt det bra hittils. Så kan man jo driste seg til å tulle litt (med de man skjønner tåler en spøk) de spør “Når er det du har termin da?”   …”Jeg? Termin? Hva mener du?” Haha . Alltid en god latter-klassiker! Bare husk å vær kjapp på å påpek at du tuller stakkars 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *