Gravidfoto uke 31

gravidfoto-gravid-blogg-2014gravidfoto-gravid-blogg-2014gravidfoto-gravid-blogg-2014

Gruer meg til fine gravidmagen forsvinner om 2 mnd… Det har gått altfor fort, og jeg har enda ikke blitt vant til å bli gratulert av ukjente på gata. Er så koselig å gå gravid, og iallefall når man ikke har hatt noe særlig med plager (hvilket jeg føler meg heldig for). Alle som stopper opp og viser omtanke, både på butikker, t-bane og kunder vi har inne til fotografering uttrykker glede og positiv energi. Kan vel så og si at folk er generelt mye hyggeligere mot vordende mødre – og da kan man ikke unngå å bli glad selv heller. En annen positiv bi-faktor av graviditeten er at jeg føler meg mer selvsikker 10 kg tyngre og med kul på magen. Når man er gravid så merker jeg at jeg slipper det kroppsfokus og kan bare være litt god og rund 🙂 Det er nok veldig inviduelt hvordan gravide føler seg, for ingen svangerskap er jo like. Mitt svangerskap har gitt meg forsmaken på å gå gravid flere ganger.

Bildene jeg publiserer idag er tatt i nærheten av vårt fotostudio en varm kveld i solnedgang.. For min del blir det mange bilder igjennom graviditeten, for det koslige er å se tilbake på hvor stor man var, og bli påminnet på den lykkefølelsen og forventningen man hadde den gang. Som de fleste av dere sikkert har forstått driver jeg og mor fotostudio(Haslien fotografene), hvor vi spesialiserer oss på blandt annet gravid og nyfødtfotografering. Det ble derfor mamma som tok bilder denne gangen 🙂 Ønsker du å se flere gravid, nyfødt, bryllup eller portrettfoto må dere gjerne besøke vår hjemmeside www.HASLIEN.no

 

Kjolen jeg har på meg er en nattkjole jeg kjøpte på thrift-shop i Brooklyn, New York. Tror den kostet meg rett under hundrelappen – et riktig vintage kupp.  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *