Loan Emanuel sitt intro-kort

6

Tidligere har jeg røpet litt om hvordan kort vi har laget, så nå tenkte jeg skulle vise åssen resultatet ble til slutt. Vi valgte å kombinere introduksjonskort og takkekort til alle som har vist oppmerksomhet både før (på babyshower ++) og i ettertid. Valget falt på å gjøre et kort med trykk direkte på kartong, samt lage en fin gullfolietrykk på front. Så “Tittei her er jeg” – teksten er trykket i gull, ikke så lett å få frem på bildene men. Som den moderne mammaen jeg er (haha), har jeg også merket kortet med Loan sin hashtag #loanemanuel, så kan man enkelt følge med på bilder vi ønsker å dele offentlig. Deilig å kunne stryke kortet av what-to-do-lista, selv om jeg har koset meg med å lage det. Takkekortene er fra ingen andre enn oss selv, Haslien fotografene om noen lurer. Om dagen er jeg i mammapermisjon, men jeg kan tipse om at de andre damene på jobben er veldig flinke til å sette opp og og skissere det perfekte kortet til deg. Enten det er i form av takkekort til dåp/bryllup, invitasjoner og julekort.

barselkort-dåp-takkekort-haslien-gullfolie-introkort-fotografenetakkekort-introkort-haslien-barselkort

takkekort

1

3

4

2

Alle foto: Haslien fotografene – www.haslien.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *