Min babyshower

www.haslien.no/bloggwww.haslien.no/bloggwww.haslien.no/bloggwww.haslien.no/bloggwww.haslien.no/bloggwww.haslien.no/bloggwww.haslien.no/bloggwww.haslien.no/bloggwww.haslien.no/bloggwww.haslien.no/bloggwww.haslien.no/bloggwww.haslien.no/bloggwww.haslien.no/bloggwww.haslien.no/bloggwww.haslien.no/bloggwww.haslien.no/blogg

På søndag hadde søster, samboer og mamma stelt istand suprise-baby-shower for meg. Jeg ble super overrasket, og ikke minst takknemlig for de gull-jentene som var tilstedet, – spesielt med tanke på at mange av de kom langveis ifra <3 Dere er noen fantastiske personer alle og en av dere! Ser at mamma ikke er med på noen av bildene, da det er hun som tok alle sammen. Men hun har gjort en super innsats! Og for å ikke snakke om samboer som har klart å lure meg trill rundt med “det kommer noen gutter fra jobben for å se på leiligheten så vi må rydde”, til “idag skal vi på fin resturant – så pynt deg” til “shitt – jeg har glemt lommeboka, du må hjelpe meg med å lete”. En super dag har jeg hatt, og dette vil jeg sent glemme. Tusen takk igjen, både nære kjære og familie.

 

Lillebror hadde stått for det grafiske med hjemmelagde skilt til både kopper, sugerør, sukkertøylogoer osv. Syntes bordet han hadde designet var så fint at det gjorde en smule vondt å ta “hull” på all pynten/maten. Hehe.. Mulig jeg ved senere annledning legger ut mal til alt stæsjet – så dere kan printe selv. Logoene passer perfekt til både gutt og jente – bursdag, babyshower o.l!

2 thoughts on “Min babyshower”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *