Mine gravidfoto på vegg og album

Idag kom boksen som jeg hadde designet for gravidbildene. Jeg har valgt å ha mine gravidfoto løse i en bildeboks, printet på matt fine art papir. Gravidalbumet heter imageboks hos Haslien fotografene. Boksen har jeg designet selv, med klisje-trykk og valg av stoff-materiale. Valget falt på noe så klassisk og tidløst som sort skinn med gulltrykk, og spicet det opp med en skriftkontrast hvor jeg har valgt å blande en normal og en cursiv font.  Kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet!gravidalbum-haslienfotografene-gravid-album-design-monogram-gull-sort-eksklusivgravidalbum-haslienfotografene-gravid-album-design-monogram-gull-sort-eksklusiv-bildergravidalbum-haslienfotografene-gravid-album-design-monogram-gull-sort-eksklusiv-graviditet

Så over til veggbildet jeg har av gravidmagen.. Når jeg annonserte graviditeten, “maternity-announcement” som de sier i Amerika, valgte jeg å lage et magasincover med header som “gravid” og et bilde hvor jeg holdt på magen. Headlines som “Det store spørsmålet: jente eller gutt?” og “Jeanett+Moffi avslører babylykke” gjorde at folk skjønte lunta og ikke bare trodde jeg var modell på cover til et Gravid-blad. Jeg måtte selvsagt printe bildet og finne en artig måte å innramme “coveret” på. Valget her falt på en ramme, hvor bildet svever i glasset med gjennomsiktig glass som passepartout. Planen er å sette den opp langs veggen med andre store bilder, eller stille opp på en rammelist. Imens står det som pynt på gulvet i leiligheten vår 🙂

magasincover-gravid-maternityannouncement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *