Premiert i Landskonkurransen 2012

Vi har fulgt den direktesendte juryeringen over nett og har her fått med oss at seks av bildene vi sendte inn til Landskonkurransen 2012 er premiert. Hvordan den offisielle resultatlisten er, og hvordan fordelingen av premiene blir – får vi se når det blir annonsert på Landsmøte, 18. mars. Men vi er strålende fornøyde med å ha blitt blant de premierte!!!

Landskonkurransen går i regi av Norges Fotografforbund (NFF) en gang i året og ble avviklet denne uken. Her får profesjonelle fotografer over hele landet delta med sine beste bilder.

SE OGSÅ VÅRE TIDLIGERE PREMIERTE FOTO HER

Hver fotograf som deltar i konkurransen kan sende inn fire bilder. 211 fotografer deltok med til sammen 814 fotografier i år. Både jeg og mamma deltok. Vi sendte inn åtte fotografier til konkurransen i kategorien bryllupsfoto, barnebilder, portrett og åpen klasse. Seks av disse ble premiert!

Det første bilde du ser nedenfor er  blitt premiert  (resterende bilder under er ifra samme fotografering). Vi kommer tilbake med flere bilder fra Landskonkurransen i dagene som kommer – så følg med  🙂

Følg oss også Facebook, ved å klikke HER.

Betina L. fotografert av Jeanett Haslien, hårstylist: Camilla Andreassen @ Adam og Eva , makeup: Nina Eriksen

4 thoughts on “Premiert i Landskonkurransen 2012”

  1. Tusen takk flotte Mira!! Gleder meg som en unge selv, vet iallefall at jeg har nådd målet mitt , – å slå mitt eget resultat ifjor ! 😀

  2. Etter min mening er dette de kuleste bildene jeg har sett på bloggen din hittil! Rått!

  3. Pingback: Les, les, les!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *