FOTOGRAFERING & PRISLISTE

Hva er inkludert og hva må du kjøpe utenom? Kan jeg ha med klesskift? Kan jeg bestille et lite album og kan jeg få det digitalt på en CD? JA , alt dette er mulig hos oss Haslien fotografene! Vi har vekt på fysiske produkter, og tilbyr alt av fotoprodukter, alt fra album, plakater, passfoto  til store lerretter, flotte rammer og klistemerkebilder til å ha på russebil. Nedenfor kan du se et portrettbilde som henger i gangen vår som er på en størrelse av 55×80. Vi har som sagt masse å tilby!!

Mener selv at vi har hyggelige priser som ligger langt under det man normalt vil betale for en fotograf eksempelvis i Oslo, og vi står alltid på for å gi deg et godt resultat. På portrettfotograferingen møter vi deg, dine ønsker og skreddersyr fotografering som passer akkurat til deg!

Vi har bygd opp et fotostudio på tomten der vi bor og slipper dyr leie, og vi bruker små resurser på markedsføring da jungeltelegrafen er vår markedsfører. Summen av dette gjør at vi får lave driftsutgifter som kommer deg som kunde til gode.

Det du som kunde må være OBS på når du går til fotografen er hva etterbestillinger koster. Er så mange der ute som blir fristet til å gå til en fotograf som er billig eller tar gratis fotografering, men det noen sjeldent tenker på et at det er en god del av disse fotografer og firmaer som har kjøpsplikt, og dyre etterbestillinger. Det vil si at du får kanskje en gratis fotografering eller en som er billig, men du må betale dyrt når du først skal kjøpe noe.

Vi tar 1500,- kr for fotograferingen. Inkludert i prisen får du visningstime! Da fotograferer vi i 40 minutter og det kan være 1-3 personer med på fotograferingen Du kan ha med forskjellige antrekk og du kan selv velge hvem bakgrunn du ønsker. Av bakgrunner har vi alt ifra hvitt, sort, brunt, grått, sjokkrosa, lyserosa, babyblå, lilla, sommer frisk grønn, mørk gråburgunderrød til cremefarget bakgrunn. Vi har også litt blomstertapeter, og små rekvisita i studio. Vi har som sagt alltid visningstime inkl. i prisene på fotografering, og etterbehandling av bilder er alltid inkludert.

En visningstime er en dag som blir satt opp i etterkant av fotograferingen, hvor du kommer å velger ut hvem bilder du ønsker å kjøpe, og hva slags produkter du skulle ønske. Vi har ingen kjøpstvang. Prisliste for etterbestillinger av produkter finner du her!

For de som kun ønsker bilder på CD kan jeg si at det koster 250,- kr per digitale bilde. et er da lavoppløslig, og ikke printbare filer. Vi selger ikke filer til selvprint da vi vil kvalitetssikre alle produktene våre. Det vil bli gitt rabatt ved kjøp av flere bilder. Alle bildene vi leverer ifra oss er bilder som er arbeidet med og det vil si at det er topp kvalitet. Men du har mulighet til å kjøpe digitale kopier av alt du har kjøpt av “bildeprodukter”, til en samlet sum på 300,-

Ps. I tillegg til modell fotografering, portretteringn osv har vi også en “Bli Ny fotografering” der du har mulighet til å bli sminket av sminkør og hårstyling fra proffesjonell frisør. Ønsker du å se resultat på tidligere “Bli ny fotografering”, klikk her!  Priser på slik styling kommer utenom våre priser på fotografering og produkter. Ønsker du å få pristilbud på en som kan ordne hår og sminke, send oss en email: marion@haslien.no

 

Vår hjemmeside designet for portetter er www.fotograf-marion.no , men vi tar også bilder av barn, nyfødte, bryllup og mye mer. Hovedside med linker de de andre eksterne sidene vi har er; www.haslien.no

For timebestilling ring på bookingtlf: 976 73 823 eller ta kontakt på mail: marion@haslien.no