Throwback : Magebilde i 3 mnd

gravidfoto-gravid-blogg-haslien

Dette svangerskapet har gått aaaltfor fort. Jeg skulle jo være gravid en evighet!  Nå er det bare 50 dager igjen til termin – hjelpes… På bildet er jeg akkurat 3 mnd på vei, og magen er bare bitteliten i forhold til nå. Straks er det duket for skikkelige gravidbilder igjen, da jeg nå er i måneden jeg burde ta gravidbildene. Gravidfotografering burde tas mellom 7-9 mnd når magen er på det fulleste (og helst innenfor sikre marginer). Forhåpentligvis får jeg somlet meg til noe nytt og kreativt, så får jeg krysse fingrene for at lillegutt holder seg inne i magen til termin. Det er såå mye jeg skulle rekke over! Så til dere som er få mnd på vei, og som har er relativt fint svangerskap: nyt hele prosessen fra positiv test til fødsel – og gjør det beste og meste ut av det!! Ting går så fort, og hast deg for all del ikke til neste “prosess”. <3 Det blir ikke mer fantastisk enn du gjør det til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *