VINN EN SUNMOVER FRA SUNBOUNCE!

Husker dere pakken jeg fikk ifra Sunbounce for litt siden? Vell, nå kan jeg avsløre at den innehold en SUNMOVER!! Og den skal en av dere få tilsendt hjem!

En SUNMOVER er en reflektor som man kan bruke for å sende lyset i en bestemt, ønsket retning. Det er så utrolig nyttig for deg som ønsker å få bedre lys på bilder, og som fotograferer med naturlig lys. En SUNMOVER kan f.eks brukes til å lette opp mørke partier når du fotograferer, gi et mer kontrastfyllt og direkte lys, hindre direkte sollys osv. Dette er den ultimate redskapen for deg som vil ha bilder ett hakk bedre, og er gull verdt! Når jeg fotograferer ute uten medbrakt studiolamper bruker jeg aldri kamera blits, men heller en slik en. Den er superpraktisk å ta med seg fordi den lett å bære/holde og fordi den kan foldes sammen til å ha i vesken. Reflectoren er gull og sølv stripete (zebra), og gir derfor ikke for kald/varmt lys. “Reflekterings-flaten” til SUNMOVERn ifra Sunbounce er stramt som et trommeskinn, og dermed gjør at den reflekterer lyset knallbra.  Nå har du muligheten til å få en slik reflektor GRATIS, slik at du kan gå ut å ta bilder i all slags lys! Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å skrive i kommentarfeltet hva du liker å fotografere best!Det kan være alt ifra antrekksbilder, til dyr, interiør, selvportrett, venninder, ferieturer osv.

Nedenfor kan du se et eksempel fra en workshop jeg deltok på, hvor jeg har brukt en slik reflektor for å lyse opp modellens ansikt, på grunn av at ansiktet var i et skyggeparti. Pga ettermiddags-sol, har jeg klart å reflektere ifra sola og til modellens ansikt, – en varm fargetempratur på lyset.

Ps. Har du lyst til å se forskjellige bruksformer av SUNMOVER, samt før og etter bilder – kan du klikke HER.

185 thoughts on “VINN EN SUNMOVER FRA SUNBOUNCE!”

 1. Jeg er kjempeglad i å forografere det meste ^^
  Jeg går på medier ok kommunikasjon nå – så jeg får prøvd litt forskjellig ! Men er veldig glad i å ta portretter av mennesker og dyr + macrobilder (:

 2. Jeg liker best å fotografere ferieturer. Fra det på stranden og byen til mer eksotiske ting. Jeg liker å ta bilder av ting som får meg til å drømme meg vekk. 😉

 3. Jeg liker å ta bilder av masse forskjellig! Ferieturer og natur er det jeg liker best å fotografere!

 4. Jeg liker best å ta bilde av landskaper eller utover et hav for eks ,eller så liker jeg ta bilder av venner eller stedet der jeg er i hvis jeg dro til oslo så ta bilde derfra som minne osv… 😀

  -Tiinh.blogg.no

 5. Jeg liker å fotografere alt! men er egentlig mest glad i å ta bilder av natur. Blomster osv. Er også veldig glad i å fotografere mennesker! 🙂
  Hadde vært såå gøy å vinne! har ønsket meg en slik lenge 🙂

 6. Jeg liker egentlig og fotografere alt. Men det jeg liker mest er portretter (ute) og natur. Spesielt når naturkreftene tar over. Håper jeg vinner.

 7. Jeg liker godt å ta isperasjons bilder og nær bilder av ting i naturen 🙂

  har ønsket meg en sånn blender lenge nå

 8. Hadde jeg vunnet den der hadde jeg vel ikke brukt den selv, men gitt den bort i gave til en venninne av meg som er kjempeglad i å ta bilder. Hun tar vel for det meste bilder av familie og venner, men er også en av de som tar bilder av småting som befinner seg rundt omkring.
  Hadde vært en super gave til henne!

  donika-hyseni@hotmail.com

  Godt nyttår <3

 9. Jeg elsker å fotografere i naturen, om det er mennesker, dyr eller flotte omgivelser så er det lite som slår naturen 🙂

 10. Første gang jeg er inne på siden din, og wow her var det mye inspirasjon! Kommer til å følge fast. Er veldig glad i å ta bilder selv, det jeg er mest glad i må vel være dyr i en spesiell setting og mennesker, gjerne i naturen og litt spesielt lyst:)

 11. Hei.. Er glad i ta bilder av det meste..Men spesielt natur og sønnen min :)) Hadde vært så supert med en sunmover!! :))

 12. Jeg bruker og ha fotoshooter med venner og jeg bruker og ta bilder av personer, natur og lingnende. Jeg kan lage noe og sette det feks i snøen og diverse.

 13. Er mest glad i ta naturbilder/landskap og dyr… Krysser fingrene for å vinne en sånn! 🙂

 14. Natur! det er det jeg liker best å ta bilder av. Også er jeg da veldig fan av å få med meg hunden på bilder 🙂 Selvfølgelig hadde det vært bra med en sunmover, da kunne jeg jo tatt litt flere og bedre bilder av veninnene mine 🙂

 15. Jeg fotograferer mest mennesker, men er altetende når det gjelder foto. Har man et kamera, om det er på tlf. eller en DSLR kjeder man seg aldri!
  Det er alltid mye å lære, og jeg følger bloggen din og får masse inspirasjon!
  Jeg falt for de kjekke håndtakene på refletoren du viser og fikk virkelig lyst på den!

  Mvh
  Anne-Britt

 16. Jeg liker best og fotografere vennene mine. Det gjør meg glad og se når de blir førnøyde med bildene jeg tar av dem, og at de bruker bildene rundt forbi b.l.a på msn og facebook 🙂 Også er det jo utrolig gøy og ha photoshoot og sån når man har besøk 😀

 17. Jeg liker å fotografere blomster, i alle slags farger, størrelser og typer. I tillegg er jeg ganske glad i å fotografere naturen! 🙂

 18. For en flott premie!
  Jeg har ikke noe bestemt jeg liker best å ta bilde av men er veldig glad i nærbilder/makro!
  I det siste har jeg også blitt hekta på portrettbilder og bilder av mennesker. 🙂

 19. Jeg liker best å ta photoshoots bilder av folk og venner. Hadde en skoleoppgave en gang så da valgte jeg å ha en liten photoshoot med et par folk, du kan se her; hverdagensmote.blogg.no

 20. Det jeg liker å ta bilder av er blomster eller naturen eller mennesker med mange forskjellige farger på seg og speisielt en skål med mange forskjellige sukkertøy eller no sånt. haha.. Nettopp fått sspeilrefleks så nå er jeg ofte ute å ta bilder.
  Hadde vært kjekt å hatt en sunmover! 😀

 21. Jeg liker best og fotografere nærbilder av ting. Få med alle detaljene på bildene osv. Også liker jeg og være ute å ta bilde av folk som står på twintip eller snowboard, og ta bilde av de når de hopper og gjøre triks osv<3

 22. Jeg liker å fotografere modeller, når de står ute. Da blir bildene så utrolig fine! Og det blir jo kjempe fint lys, ihvertfall når man har en speilrefleks og bra linse. Så liker jeg å ta bilder av naturen, øyner , portrett bilder av andre og egt liker jeg å fotografere alt! Selvfølgelig å bli tatt bilder av, hehe.

 23. Jeg liker best å ta portrettbilder, så det hadde vært kjempefint med en sånn <3

 24. Hei, jeg har blogg selv, og liker å ta bilder , men jeg vil helst prøve å vinne konkurransen til en god venn av meg som elsker å ta bilder! Hun går på media og kommunikasjon og tar bilder av så og si alt, hun tar superfine bilder for å være “amatør”. I og med at jeg nesten aldri møter henne og enda ikke har gitt henne julegave enda, så er jo dette så og si en utrolig bra gave til ho siden ho liker å ta bilder! 🙂

 25. Jeg liker best å fotografere detaljer. For eksempel prikkene på en marihøne

 26. Jeg liker best å ta bilder av naturen, og mennesker! Elsker å ta bilder av små detaljer 🙂

 27. jeg liker best å ta bilder av venniner, dyra mine, naturen, nærbilder av ting 🙂

 28. Eg likar best å fotografere portrettav folk som er i bevegelse. Also surfer spelar fotball osv. 🙂

 29. Jeg elsker å fotografere mennesker, altså portretter. Helst med et litt gjennomført tema, og ikke helt spontant. Jeg er ikke superflink, men jeg elsker det jeg gjør, og jeg vet at jeg blir bedre når jeg fortsetter. 🙂

 30. Hadde blitt dødsglad om jeg vant! Jeg er veldig glad i å ta portrettbilder, helst ute. 🙂

 31. Jeg liker best å fotografere venninner og kompiser ute, særlig på høsten, tidlig vinter, tidlig vår og sommer, for da er det så fint lys ute! Har også en venninne som er en slags “fast modell” for meg, som jeg liker veldig godt å fotografere.

 32. hei..
  jeg liker best å fotografere selvportrett og landskap\dyr!
  jeg hadde virkelig trengt en sånn 🙂

 33. Jeg liker veldig godt å fotografere ting ute, blomster og sånne ting!
  Også liker jeg å ta bilder av mennesker 🙂

 34. Det som er det morsomte og fineste, er vel naturbilder, dyr! Og jeg liker veldig godt å bruke makrolinse, sånn at jeg kan ta nærbilder av blomster med bier på foreksempel! Er så fint når man kan se detaljer på insekter og blomster 🙂

 35. Jeg liker veldig godt å fotografere ting utendørs jeg finner inspirerende. Den kan være alt fra klesklyper til fossefall 🙂

  Den siste tiden har jeg fått litt dilla på portrett bilder óg. Bruker lillesøsteren min som fotomodell, haha!

 36. Jeg liker godt å ta bilder av naturen, spesielt nærbilder av blomster siden de er så vakre også en tur etter regnet har stoppet er så nydelig fordi det er dråper på blader 🙂
  Jeg liker også godt å ta selvportretter og portretter av andre mennesker. Å gjøre et bilde inspirerende og vakkert er målet mitt når jeg trykker på knappen for å ta bilder 😀

 37. Jeg tar bilder av alt fra portrett mat, venninner antrekk, landskap, bilder av dyrene mine og egne valgte motiv som kan variere, jeg ønsker meg utrolig mye en sunmover, men har aldri funnet dem, og syntes at bildene her var utrolig pene =D

 38. jeg liker best å ta bilder ute i naturen ,med mennesker og av småe barn , de er så nydelige og har disse mystiske smilene ..

 39. Hva jeg liker å fotografere best?
  Hmm, de bildene jeg liker best er de bildene jeg egentlig glemmer at jeg har tatt, slike bilder man finner og blir overrasket over at man har tatt.
  Jeg liker å ta bilder av alt mulig, men prøver å tenke litt utenfor boksen.

 40. Jeg elsker å ta bilder av naturen og portrettbilder av vennene mine, for det er de to motivene som aldri blir brukt opp.

 41. Jeg liker best å ta makro bilder av ting som folk ikke vanligvis legger merke til og naturbilder(f.eks av snø og istapper). 🙂

 42. Hester, portrettbilder av hester. Har tatt mange av en fjording som heter Ola Blakken<33 Er et bilde på bloggen:)

 43. Jeg liker aller best å ta bilder av mine fantastiske Irske Uvehunder. Enda bedre er det når vi er ute i naturen- naturen er nemlig favoritt nr. 2, og med disse på tur blir det favoritt nr. 1 og 2 samtidig 😉

 44. Jeg liker å ta litt uvanlige bilder, for å få fram mer med en ting, å gjøre de litt mer uvanlig enn hva de bruker å være til vanlig …. Jeg liker å ta bilder av mennesker, og av natur og blomster :D!

 45. Jeg liker å ta bilder av dyr, blomster, bilder ute i naturen når det er fint vær, osv. håper jeg vinner! hadde vært sykt kult å gått et steg videre i fotografering! 🙂

 46. jeg elsker å fotografere ute i naturen! det er så mye fint ute i naturen å ta bilde av<3<3

 47. Jeg prøver å se et motiv i det jeg ser i hverdagen. Jeg liker best å ta bilder av dyr og natur, selv om det dukker opp noe annet å ta bilde av som foreksempel venninner og familie. Juleaften med barn som får gaver er utrolig å ta bilder av. Også synes jeg at macro kan være kjempe spennende 😀

 48. Jeg liker å ta bilde av det meste. Men det blir lett makrobilder, men det meste er nok av kanin, hund og hest siden jeg driver aktivt med de. Ellers prøver jeg på portrett bilder, så hadde selvsagt vært spennende å prøvd med en sunmover!

 49. Jeg liker å ta bilder av mennesker, og spesielt barn og unge i aktivitet (som for eksempel om høsten når barn leker med bladene osv. eller når ungdommer skater 😀 )

 50. Det jeg liker best å fotografere, er min søte venninne som også heter Hanna. Hun er utrolig fotogen og jeg elsker å få fine bilder av henne. Verdens herligste venninne.

 51. Hmm.. vanskelig spørsmål! Det må nok være portrett i studio. Pleier å låne skolens når jeg har mulighet til det 🙂 Jeg eelsker bildene dine, og er nok ikke alene om det. Stå på :))

 52. Jeg er ganske glad og i ta bilder av mennesker og dyr, men jeg elsker og ta “lysbilder” elle hva det nå heter, sånn lang lukker tid, mørkt rom og ett lys for eksempel! Så blir det sykt stilige bilder! Man kan jo “skrive” noe i lufta, lyse på hodet så det ser ut som hodet ikke har kropp!
  Fysøren, bare elsker sånne lysbilder, så det jeg liker og ta bilde mest av er lys med lang lukker tid!<3

 53. Jeg liker veldig godt å ta bilder i naturen, portretter og detaljbilder 🙂 Utrolig fine bilder, spesielt det første. Godt nyttår!

 54. Jeg liker best å ta bilde av folk, natur, vann osv.. tar egentlig bilde av det meste : – )

 55. Åhh.. Jeg har lenge ønsket meg en sunmover, men har ikke har mulighet til å gå til innkjøpt av det. Jeg har hatt foto fordypning i to år, så jeg kan vel si at jeg har fått testet det meste 😉 Det er jeg er mest utrygg på er studio fotografering. Lampene gir meg en følelse av å ikke meste, mens når jeg fotograferer i naturlig lys er det så mye lettere og friere. Allikevel har jeg flere ganger opplevd at det er skyggepartier på modellen min! Til poenget – Det jeg liker allerbest å fotografere er dyr. Selv har jeg en hel haug av dem og de har lært meg mye. De er så flinke til å vise nye sider av seg selv, og når det ikke er “oppsatt” blir bildene så mye mer levende og personlige! Altså er dyr det morsomste jeg vet å fotografere. 🙂

 56. Jeg liker å ta bilder av mennesker, unge, tar ofte bilde av vennene mine og tanteungen min, som er snart to år, jeg liker også godt å ta bilder av dyr, hester spesielt:)))

 57. Jeg liker veldig godt å ta bilder av blomster.
  Liker også veldig godt å ta bilder av andre mennesker, bare de er fotogene! 🙂

 58. Er veldig glad i makrofotografering, men portretter kommer på en god andreplass. Nå har jeg ikke annet utstyr enn mitt kjære, gamle (jeg mener det, det er gammelt. Kjøper heller mer utstyr til det, enn et nytt ett hvert andre år…) speilreflekskamera, en telelinse og en tripod, men man kommer langt med det. Jeg er vel også et “naturmenneske”, trær i alle mulige farger og fasonger facinerer meg, og jeg liker å ta bilde av det. Portretter på sånne locations er bare dødsgøy! 🙂

 59. Jeg elsker å ta bilder, og det jeg liker best er å ta bilder av ansiktsutrykk. Smil, latter. Det er ekstra gøy når personen ikke vet du tar bilde så de smiler og ler helt naturlig, og du får et vakkert bilde(-:

 60. Jeg elsker å ta bilder bilder av mennesker og dyr! Har fått utrolig mye skryt øve at jeg er flink til å ta bilder! Har vurdert å begynne på media, men litt usikker. Jeg er også utrolig glad i å bli tatt bilder. Har altså prøvd meg i Prestige modellbyrå! Utrolig kjekke photoshoot! Men hvis jeg skulle sakt, er jeg aller aller best på å ta bilder av dyr! Men heller ikke dårlig på mennesker 🙂 Men jeg elsker også å ta bilder av naturen, glemte å si det!

 61. jeg er utrolig glad i å ta bilder av alt egentlig, men aller mest av personer! hvis man har en spennende bakgrunn så er det så mye muligheter å forskjellige ting man kan gjøre 🙂 godt nyttår!

 62. jeg liker å fotografere mennesker, ferier, natur og sist men ikke minst, action! Jeg har vært med i et fotokurs på 1 ukers der jeg fikk lære meg masse om å fotografere mennesker og natur. Nå fotograferer jeg hele tiden! Min bedre halvdel. Jeg tar masse portrett bilder, det er det som er mest spennende synes jeg. Det er jo der man trenger mest en sunmover.
  Jeg var i canada for første gang i mitt liv i sommer, der jeg fotograferte over 1500 bilder. Det var alt fra selvportrett, av mennesker på gata, skyskrapere, blomster og gatene. Himmelsk!

 63. Jeg liker veldig godt å ta portrett og stemningsbilder! Så en sunmover hadde passet seg ypperlig til portrettbildene:)

 64. Jeg liker best å ta bilder av personer som kanskje ikke har det så bra i livet. Uteliggere, tiggere og gatemusikanter som prøver å tjene litt til overlevelse.

  Slike personer gir et eget preg over bilde! De er 100% naturlige uansett hva. Utrolig inspirerende motiv, tro meg 🙂

 65. Jeg elsker å ta bilder av mennesker. Å fange et øyeblikk av deres liv i et bilde, er den perfekte tingen for meg. Jeg har veldig lyst til å bli portrettfotograf når jeg blir stor! Jeg pleier å ta bilder av venninnene mine, og familien min. 😀

 66. Jeg elsker å ta bilder ute i naturen. Det er min største lidenskap. Helt siden jeg fikk et kamera i hånden, tok jeg bilder 24/7. Jeg elsker å kjenne den gode følelsen jeg får når jeg tar et perfekt bilde. Jeg liker også å ta bilder av mennesker, og interesserer meg ekstremt mye innenfor det. Jeg trenger virkelig en sunmover, for å få den ekstremt deilige følelsen, ved at jeg da tar mye finere bilder. Hadde virkelig trengt det når jeg og mine venninner tar photoshoots, noe vi gjør veldig ofte! Jeg blir da fotografen i photoshootene.
  Jeg elsker alt innenfor foto!

 67. Jeg elsker å ta bilder av barn, et barn jeg ofte tar bilder av er lillesøsteren min. Jeg elsker hvordan du kan ta fantastiske bilder uten og måtte guide personen foran kameraet. Barn er så frie og kreative:)

 68. Jeg elsker å ta portrettbilder, spesielt av barn. Få så masse glede å inspirasjon ut av de. Liker også veldig godt å ta bilder av ting som jeg liker (julekuler, dyr++) og ikke minst feriebilder.

 69. Åh, alltid hatt lyst på en ekte en! 🙂 Har prøvd å lage en liten, men ble ikke så bra. haaha. Jeg liker best å fotografere barn som leker, eller nærbilder av eldre mennesker. Eller bare små gleder som man virkelig setter pris på senere i livet eller som gir inspirasjon. 🙂

 70. Jeg liker best å ta portrett bilder av venner. Jeg syns det er veldig morsomt å ”utforske” litt. Det hadde vært veldig morsomt hvis jeg hadde vunnet denne konkurransen, så jeg kan utforske mer med en reflektor. Jeg har en fra før som jeg har lånt av mormor, men det hadde vært lurt med en egen også!

 71. Jeg tar egentlig bilder av alt og ingenting, men visst jeg må velge blir det nok portrett bilder 🙂

 72. Jeg elsker å fotografere portretter, alt fra rene portetter med grov bakgrunn til et rotete portrett. Jeg liker liksom å fange øyeblikket på en naturlig måte:)

  SUPERBRA BLOGG!!!!

 73. Jeg liker best å fotografere mennesker. Å jobbe med å få frem et uttrykk, en personlighet eller noe bestemt man ønsker å si. Å formidle et budskap gjennom et blikk eller en stemning. Et bilde sier jo mer enn tusen ord, og det er fantastisk å kunne fortelle en historie med ett eneste fotografi. I tillegg er det morsomt og spennende å jobbe med mennesker, og man ser nye sider av dem man fotograferer. I tillegg til dette er jeg glad i klær, og liker å leke med tanken på å bli motefotograf. Det er som en egen kunstform, det finnes så utrolig mange vakre bilder!

 74. Jeg liker best å ta bilde av mennesker når de ikke vet det, når de viser følelser som kommer fram på bildet i ettertid når jeg ser på dem.. Slik at man kan se enten sorgen, gleden eller sinne personen bærer. Da blir bildene naturlige, samtidig som de blir litt mystiske!

 75. Jeg liker å ta bilder av alt mulig egentlig. Men det som jeg liker best er å utforske og se hva som blir best av alt det jeg tar bilder av. Også er det veldig gøy å ta bilder ute om sommeren, da blir alt så naturlig fint!

 76. jeg liker aller best å fotografere nærbilder. Yndlingsmotivene mine er blomster, tekstiler og mennesker. Jeg likker også fotografere mennesker solen slik at man bare ser en siluett eller skygge.

 77. Jeg elsker å ta bilder! Spesielt av mennesker, men er vanskelig å få bildene ekstra fine pga lys… Jeg kunne gjerne tenkt meg en sånn en!
  Ellers så liker jeg naturbilder og bare leke meg med forskjellige ting på kameraet og forskjellige objekter!

 78. Pingback: Les, les, les!
 79. jeg liker best å fotografere mennesker, fordi de kan man bestemme hvordan den personen kan stå (å det kan man ikke gjøre på planter, trær osv…) Så kan man finne masse fine motiver fks. skog. Så kan man ha på mange forskjellige klær og pynt. Å da har man mye mere muligheter! 🙂 krysser fingrene for at jeg vinner!

 80. Jeg liker best å fotografere landskap og solnedgang.Helst landskap hvor det er sjø. Jeg bor jo nærme vannet der hvor jeg og vennen min leker oss litt med kamera. Men det som er trist er at hvis vi skal ta bilder av hverandre i landskapet når det er solnedgang så får vi aldri nok lys på ansiktene våre. Så sunmoveren ville kommet til nytte for oss.

 81. jeg er veldig glad i å ta bilder av veninnene mine, gjerne ute i naturlig lys.
  jeg lærte ekstremt mye den dagen jeg var på fotokurs hos deg, og håper jeg også en dag kan drive et fotostudio som du gjør 🙂

  hilsen en som er veldig glad i foto 🙂

 82. klarte å skrive en mail jeg ikke bruker lenger på den kommentaren jeg skrev, hehe..sorry 🙂

 83. Jeg liker å ta portrettbilder av venninner og familie, så tar jeg bilder i naturen. Tenk at noe så enkelt kan være så vakkert!

 84. Jeg elsker å ta bilder av små søte ting, gjerne blomster eller andre små ting i naturen. Liker også å ta bilder av min søte lille hund, best ute. Får finere bilder av han ute, føler jeg selv. En annen ting jeg liker å ta bilder av er smykker. 🙂

 85. Ooh, for en fantastisk premie =)

  Det jeg liker best å fotografere er portrett. Jeg elsker hvordan det riktige lyset når man fotograferer portrett kan bli så utrolig vakkert og naturlig. Jeg liker spesielt portrett med minst mulig sminke for da føler jeg at skjønnheten kommer best frem.

  En sunmover hadde vært fantastisk å hatt for å få til best mulige bilder. 🙂

  Godt Nytt År.

 86. Jeg har alltid likt best å fotografere macro-bilder og småting, men er blitt litt lei og trenger utfordringer, derfor liker jeg bare bedre og bedre å fotografere mennesker! Det er såå gøy 😀

 87. jeg liker veldig godt å ta portrettbilder av venner. helst ute i dagslys, og når det er snø, da er det superfine farger! det er ikke så lett når det blir mørkt før klokken 15, og det regner :/

 88. Jeg liker best å ta bilder av landskap, det å se de forskjellige effektene er bare helt fantastisk 😀

 89. Jeg elsker og ta bilder i naturen ! det må være det vakreste man kan, det er så eventyrlig der og man for alltid drømmebildene. Elsker fotografering har drevet i 1-2 år og bruker Nikon speilrefleks kamera og har utstyr ,men jeg ønsker meg veldig en sunmover. Hadde blitt glad om jeg vant hehe 🙂

 90. Jeg liker best å ta bilder av personer. Men det må på en må liksom være noe interessant i bildet. Som f.eks en bakgrunn med farger, natur, bygninger, osv… Sånn at det blir et bilde folk vil se om igjen og om i gjen. 😀

 91. Jeg er igrunn glad i å ta bilder av det meste. Men det er ekstra gøy å ta bilder av hunden min Tiril noen ganger, for hun er skikkelig fotogen og steller seg opp så fort jeg tar frem kamera. Jeg er også superglad i modellen min Lisa (haha, bestevennina mi) som jeg tar så mye bilder av som mulig når hun er på besøk her eller omvendt. Eller så er det gøy med naturbilder og da, men litt mer gøy med levende vesner (eller hva jeg skal kalle det ^_^)

 92. Jeg elsker å ta bilder, jeg liker egentlig og ta alt slags bilder, men jeg liker best å ta bilder av naturen, men jeg liker også og ta bilder av dyr, mennesker. Ja, jeg liker å ta bilder av ALT!
  Hehe.

 93. Jeg liker best og ta bilder av mennesker og naturen. Om ikke lenge skal jeg få en makro linse og da kommer jeg til å sitte mye i by’n og zoome inn på mennesker og ta bilder og virkelig statse på å ta bilder av gammle mennesker og senere redigere slik at det ser gammeldags ut. Gleder meg 🙂

 94. Jeg ELSKER å ta bilder av naturen! Bare elsker det!! Føler at det blir så kult.

 95. Jeg liker bet å fotografere mennesker og natur. Eller i det hele tatt å fotografere ting jeg kan uttrykke megselv igjennom, og små ting man ikke legger merke til i hverdagen, men som er utrolig vakkert og enkelt 🙂

 96. Jeg liker best å fotografere mennesker. Enten om det er av meg selv eller andre. Photoshoot med forskjellige klær, sminke osv. 🙂

 97. Jeg liker å fotografere naturbilder, veldig mye nedenfra og opp, og mst på vinter og sommer. Jeg bruker også å lage bildekolleksjoner, men hvis været er dårlig må jeg redigere bildene lysere i skygge områder som blir ganske fake, som sagt jeg fotofraferer natur… 😉 Finn blogg btw

 98. Hver gang jeg fotograferer noe, er mitt mål å få et inspirerende bilde som jeg kan se på når jeg ikke har noe inspirasjon. Jeg liker best å ta bile av små ting som har detaljer & bilder av naturen.

 99. Liker veldig godt å ta bilder av natur, dyr og av mennesker! liker å ta bilde av det meste! 😀

 100. Jeg liker best å fotografere dyr, natur og detaljerte ting. F.eks på en stor blomst, med fokuset på èn ting.

 101. Jeg har egentlig ingen spesielle ”favoritter” på hva jeg liker best å fotografere, siden jeg elsker simpelt og greit Å FOTOGRAFERE/TA BILDER! 😀

  Men skulle jeg ha absolutt valgt noe, så hadde blitt portrett bilder og natur. Portrett bilder med lys bakgrunn, mest fokus på øyne og hår, digger det! Derfor er lys veldig viktig for meg i og med at jeg liker å ta portrett bilder og tar ofte bilder i skogen!

 102. Jeg liker å ta bilde av allt egentlig, men det jeg liker best er når det er sol ute å ta bilde av “detaljer” som jeg kaller det, foreksempel en hårspenne med noe pynt i, som ligger i gresset. Og gammeldagse bilder elsker jeg å ta! Så liker jeg å ta bilde av folk, alså at jeg og venniner går ut og tar med litt forskjellige klær, finner en fin plass og har photoshoot.
  for å si det med få ord JEG ELSKER Å FOTOGRAFERE! <3

 103. Jeg liker å fotografere småsøskene mine på 2 og 4 år. Bildene jeg tar er som regel tilfeldige. Jeg planlegger nesten aldri hvordan ett bestemt bilde skal bli tatt, osv, siden jeg liker best å fange det naturlige, og de naturlige uttrykkene de har. 🙂

 104. Jeg elsker å fotografere! Det beste jeg vet innenfor foto er vell å fotografere venninner når de ler uten at de vet at jeg tar bilde – naturlig latter og følelser kan synes gjennom et bilde!

 105. Jeg er utrolig glad i å ta bilder av alt egentlig. Men er det en ting jeg liker å fotografere mer enn noe annet er en god venn av meg. Vi finner alltid på masse gøye ideér til photoshoots og drar med oss alt fra en gitar til ballonger opp i skogen for å ta bilder. Det beste ved å ha shoots med henne er at vi kan sitte å se tilbake på hvor mye finere, gøyere og bedre bildene og resultatene blir for hver gang!

 106. Jeg liker best å fotografere lillesøsteren min! Funnet ut at hun er den perfekte modellen for meg 🙂

 107. Jeg liker best å fotografere lillesøsteren min! Funnet ut at hun er den beste modellen for meg! 🙂

 108. jeg liker best å fotografere miljøer. Som f.eks pynte ting rundt meg, lys eller blomster 🙂

 109. Jeg liker best å fotografere folk ute i naturen 🙂 Blir spessielt glad når bildene blir fine! 🙂 Er egentlig glad i å fotografere alt mulig rart :p
  Kule bilder forresten 🙂

 110. Pingback: Les, les, les!
 111. Jeg elsker generelt og fotografere. Favorittene må være “fotoshoot” og natur.
  En sunmover hadde kommet veldig godt med, og løst en del hverdagslige problemer med fotograferingen : )

 112. jeg liker best å ta bilder av vennene mine, og alt det tullet vi kan finne på:) liker best og ta bilde av dem på planlagte photoshooter, men kan bli veldig fornøyd med spontane bilder også!

 113. Jeg liker best å fotografere portretter av kjente og kjære, for da vet jeg hvordan jeg kan få vist mest mulig personlighet i bildet, og da bli fornøyd. Når jeg tar portretter av veninnene mine, i planlagte photoshooter, pleier jeg å ta bildene ute, og da kunne jeg jo virkelig trengt en submover, så jeg kan utforske og utvikle mitt talent.

 114. Jeg liker best å fotografere andre, helst venninner, spesielt på photoshooter! Jeg har ofte photoshooter med venninner, og da er det veldig gøy å fotografere de andre! 🙂

 115. Jeg liker aller best å fotografere venner, fordi det er disse bildene som gir de beste minnene. Jeg er også glad i å fotografere ting jeg kommer over når jeg reiser eller er ute, eller bare noe jeg oppdager hjemme, på en ny og spennende måte. Jeg liker å bruke kameraet til å fange opp detaljer man vanligvis ikke ville ha lagt merke til. Jeg liker også å ta portrettbilder ute i naturen, og bruke det som er rundt meg til å skape spesielle stemninger. Det er akkurat dette jeg kunne trengt en slik reflektor ti.

 116. Likte kommentarfeltet ditt nå 😀

  Guri for en knall konkurranse. Jeg liker best å fotografere naturen. Naturen er naturlig fotogen og fargene er bare helt nydelige ute. Men nå skal det sies at jeg er like fan av å ta bilder av mennesker. Gøy å jobbe med, interessant, lærerikt, innholdsrikt og spennende 🙂

  Jeg er bare en hobbyfotograf, men har om noen år til tenkt å søke meg inn på media linja, etter jeg har gått på helse. Planene er mange 🙂

  Håper jeg vinner, det hadde vært utrolig spennende å få øvd seg med ett slikt brett. Beste klemmer Adina!

 117. Jeg liker best å ta bilder av personer og landskap 🙂 liker detaljer og

 118. Jeg elsker å fotografere sterke følelser! – uansett hvor de befinner seg 😉

 119. Jeg elsker å fotografere øyne. Fordi det er så mye lidenskap og følelser bak kun et blikk! 🙂

 120. Det jeg liker best å ta bilder av natur og portrett bilder ute i naturen på forskjellige steder som enten ved skogen, på stranda, ved sjøen eller andre steder ute.
  Har ment meg lenge til å kjøpe meg reflektor skjerm, men ettersom kameraet mitt streika for litt siden er det ikke vært mest prioritert når jeg sparer til et nytt kamera. Og nytt kamera og linser er dyrt, dermed mest prioritert.

 121. Jeg liker godt å fotografere natur, gjerne fra spesielle vinkler! Er også veldig glad i dyr. Portretter er også kjempegøy, spesielt utendørs! Går på fotolinje på fhs, så får prøve det meste!

 122. Jeg liker å fotografere sommerfugler og andre dyr! 🙂 Men også barn!

 123. Liker best å fotografere andre folk og dyr, men nå går det mest i natur.

 124. Jeg er veldig glad i å fotografere når jeg er ute på tur i naturen med familie og venner. Bildene blir da fulle av glede! Jeg liker å ta bilde mens de går, gjør noe spesielt eller er bare normale. Portrett bilder i skogen er noe som jeg spesielt elsker!

 125. Jeg er veldig glad i å fotografere mennesker, dyr og natur!
  Men også av ting som kan gi andre motivasjon, eller som gir mening! 🙂

 126. Hei, jeg har blogg selv, og liker å ta bilder , men jeg vil helst prøve å vinne konkurransen til en god venn av meg som elsker å ta bilder! Hun går på media og kommunikasjon og tar bilder av så og si alt, hun tar superfine bilder for å være “amatør”. I og med at jeg nesten aldri møter henne og enda ikke har gitt henne julegave enda, så er jo dette så og si en utrolig bra gave til ho siden ho liker å ta bilder! Jeg har skrevet en e-post til deg en gang, om hvor mye jeg elsker bildene dine!! Håper jeg vinner konkuransen<3<3<3<3<3
  – STOOR FAN

 127. wow, utrolig bra konkurranse!
  Jeg har ønsket meg en sånn sykt lenge 🙂 Jeg elsker og fotografere mennesker mest, som du kanskje kan se på bloggen min hvor jeg har en egen mappe som heter “Photoshoot”. Men jeg liker også å fotografere andre ting da, spesielt ute i naturen. Men aller mest, mennesker! 🙂
  martineoe_blogg@hotmail.com

 128. Pingback: Les, les, les!
 129. Pingback: Les, les, les!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *