fbpx

Blomsterbyen Sarpsborg

Er du glad i blomster er Kirkeparken i Sarpsborg verdt et besøk. Det er bare imponerende hvordan kommunens gartnere har forvandlet byens park til en turistattraksjon for blomsterinteresserte. Hageentusiaster lar seg imponere av hvordan blomster er satt sammen i nydelige komposisjoner.

(Saken fortsetter under bildet.)

Kommunen startet med ny utforming av parken i 2017 og i 2019 begynte utplantingen. Det er ikke bare Kirkeparken som er dekorert med blomster, det er også byens gater, men det er i parken man virkelig får se hvordan gartnerene har boltret seg.

(Saken fortsetter under bildene)

Bildene våre er tatt midt i august, men det er blomster for øyet gjennom hele sommeren. Kirkeparken og dens blomster strekker seg opp til Kulåsparken. Dermed er det bare å fortsette promenaden i byens nydelige park for en piknik.

Våre tips til steder å besøke i Sarpsborg: Blomsterhagen i Kirkeparken

Vi i Haslien Fotografene synes det er fantastisk at Sarpsborg kommune har gjort denne satsingen. Selv startet vi med blomster i våre fotograferinger i 2014 som en del av vårt repertoar. Året etter kunne vi fortelle på vår blogg at «blomster skal prege våre bilder fremover» og at dette er et tilbud som heretter skal gis til alle våre kunder. Siden da har vi lagt ut mange bloggposter med gravide og nyfødte med blomster. Du finner en egen brosjyre om fotografering med blomster hos oss her.

(Saken fortsetter under bildene)

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er WSH_Natural_1400px-1102x1440.jpg
Slik bruker vi blomster under fotografering i vårt fotostudio. Det er så klart en frivillig sak om man vi ha blomster med i fotograferingen, men et tilbud vi har til våre kunder. Vi dyrker noen blomster selv og får levert mye blomster fra Guttas Blomster på Grålum.
Blomster i bruk under gravidfotografering.

Vi har besøk fra hele Norge til fotografering hos oss, med og uten blomster. Vi legger opp til visningstime samme dag for de som kommer langveis fra. Ettersom vi trenger litt tid til å klargjøre bildene mellom fotografering og visningstime, så må vi sende folk en tur ut i byen imens. Hva er vel ikke da finere enn å sende de av våre kunder som liker blomster til byens bugnende blomsterpark.  

Sarpsborg er blomsterbyen!

NB! Våre nettsider fri for sponsing av tredjeparts produkter. Våre anbefalinger er derfor våre egne subjektive oppfatninger. Når vi omtaler produkter eller tjenesteytere, skjer det ut fra samme prinsipp om selvstendig råderett og vurderinger uten motytelser. Les mer her.

Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.