fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Boks til håndskrevne julekort

Det er alltid en stor glede å få håndskrevne julekort i postkassen. Det er noe med at hilsninger som er skrevet for hånd føles mer personlig. Noen julekort kan ha ytterligere et personlig preg ved at barna har tegnet motivet på kortet, eller det er bilder av familien du har fått julekortet fra.

Når man ser tilbake på gamle julekort vil man kunne se at årene er gått fort og tider og relasjoner er forandret. Derfor er kortene ekstra hyggelig å samle på. Vi har laget ulike bokser som passer til oppbevaring av kortene. Bokser som kan hentes frem hver jul med din personlige samling av gamle minner i form av kort. I nettbutikken vår kan du se eksempler på bokser vi har designet. Dersom du heller vil ha en egen tekst, hjelper vi deg også med å få din personlige tekst preget på boksen som kan fås i 29 forskjellige farger.

Under er kan du se en av boksene som ligger i vår nettbutikk (klikk på bildet for å gå til nettbutikken):

Teksten på boksene kan fås på to ulike måter. Enten med moderne print eller god gammeldags foliering. Det å lage en boks med gull- og sølvfoliering er kanskje det fineste og er et håndverk i seg selv. Se gjerne hvordan vi folierer med sølv- og gulltekst på album og albumbokser. Du vil se at det legges ned mye arbeid i å få detaljene på plass.

 Gavetips

Boksen i seg selv er ett fint julegavetips. Vi minner også om at slike bokser kan anvendes til annet, som for eksempel til oppbevaring av bilder med passepartout. Har du gamle fotografier liggende kan vi hjelpe deg med skanning og lime på passepartout på bildene. Du kan lese mer her om hvordan gamle foto kan få en moderne løsning.

(Saken fortsetter under bildet.)

Fotostudio

Haslien Fotografene er en spesialforretning for fotoprodukter. Vi er som en god gammeldags fotograf som kan mer enn selve fotograferingen. Vi fremstiller fotografiene her hos oss og kan eksempelvis gi deg ferdige innrammede fotografier med ulik type papirkvalitet på fotografiene, alt etter hvilken sammenheng bildene skal brukes. Har du et ønske om fotografering eller spørsmål om fotoprodukter, så er det bare å ta kontakt. Vår filosofi er å tilby våre kunder «faglighet og kvalitet fra fotografering til ferdig produkt».

Julestemning i fotostudio vårt.

Her er film fra julekortfotografering i vårt studio:

NB! Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.