fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Boudoir- eller akt-foto – en personlig gave

Dette er virkelig en personlig og eksklusiv gave man kan gi til kjæresten. Akkurat nå om dagen får vi mange henvendelser om akt- og boudoirfotografering. Det er et par spørsmål som går igjen og som vi vil svare på i denne saken.

Bryllups-sesongen står for døren og da er det kanskje ikke så rart at de fleste som henvender seg til oss nå om dagen ønsker bilder fra akt- eller boudoirfotografering til morgengave. I vår har vi også deltatt på bryllupsmesse hvor vi fikk vist oss frem som spesialister på akt- og boudoir.

(Saken fortsetter under bildet.)

Vi deltok i årets bryllupsmesse på Østgaard som eneste fotograf med akt- og boudoirbilder.
Bilder fra vår stand på bryllupsmessen
Har du vært til fotografering hos oss kan du få en egen stilig boks til fotografiene.

Det mange bruder spør oss om i disse dager er: «Rekker dere å få det klart før jeg gifter meg?» Svaret er «ja». Straks vi har fotografert deg og du valgt dine bilder kan vi gå i gang med produksjonen som alltid skjer her på huset hos oss. Vi er blant de få fotografene i Norge som sørger for hele produksjonslinjen selv. Kontakt oss, så ser vi hva vi får til.

Det andre spørsmålet er: «Passer jeg til slik fotografering?» Svaret er «ja». Dette er ikke en fotografering som er tilegnet de med modellkropp. Vi hjelper deg underveis med positurer slik at vi får frem dine beste sider, og det man som kvinne vil skjule, det forblir i mørket.

Fotokunst som gave

Selv om det nå om dagen er mye henvendelser på bilder til morgengave, så har vi stadig kunder som etterspør denne typen bilder til sitt eget hjem. I år har det også vært en trend hvor flere menn kontakter oss for slike bilder.

(Saken fortsetter under bildet.)

Haslien Fotografene er en kunst og håndverksbedrift som alltid leverer album og veggbilder etter en fotografering. Ønsker du digitale filer av bildene til nettbruk, så leveres de gratis av alt du har kjøpt på papir. Vi tar kun et lite gebyr for å legge filene på minnepinne eller sende de over.

Vi har alltid fått henvendelse av kunder i alle aldre – de fleste er langt over 30 og noen helt opp i 70-årene. Det er viktig at du setter deg inn i hva slags bilder vi tar før du kontakter oss. Vi tar ikke seksualiserte bilder, selv om bildene gjerne får være sensuelle. Ved å gå inn på vår nettside for akt- og boudoirfoto finner du flere hundre bildeeksempler på vår bildestil.

Vi er to fotografer, begge er kvinner, som en rekke ganger er blitt premiert for våre akt- og boudoirfoto. Vi har vært foredragsholdere for de aller største aktørene innen foto i Norge på denne sjangeren. Les mer her hvorfor du skal velge oss til denne type fotografering.

Boudoirbilder er stilig å ha i en fotoboks. Vi designer gjerne en personlig tekst til boksen.
Bilde tatt i vårt fotostudio. I videoen under, fra Instagram, kan du se fotograferingen i vårt studio.
Ved noen av våre album legges bildene i en boks, slik som over. Du kan selv bestemme tekst på din boks.

Haslien Fotografene er en kunst- og håndverksbedrift, hvilket betyr at vi hjelper deg frem til et profesjonelt produkt etter fotografering. Album, albumbokser og veggbilder. Les mer om hvordan vi arbeider her.

I en tid der det manipuleres med bilder i både AI og Photoshop er vi opptatt av autentiske bilder. Vi har utarbeidet egne etiske retningslinjer som vi følger, les mer her om hvordan vi arbeider med retusj. Det betyr også at fotografier vi legger ut på nett ikke bryter med de etiske retningslinjene for retusj.

Og selvsagt; Alle bilder og all kontakt med oss er konfidensielt.

NB! Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.