fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Boudoirfoto

Boudoir foto er fotografering tatt i undertøy.

Vi har en egen side for boudoirfoto hvor du kan se foto og lese mer om boudoir.

Vi er en kunst- og håndverksbedrift som legger stor vekt på at bildene også skal ha en kunstnerisk verdi. Vi er anerkjente fotografer på dette området og du kan lese her hvorfor du skal velge Haslien Fotografene til boudoir og -aktfotografering.

Boudoir fotografering kan gjøres på mange måter, det er ingen fasit. Hovedsaken er at man er noe avkledd, for eksempel i undertøy, lett tildekket slik at man viser mye hud. Man kan fotograferes i studio eller på en hotellsuite. Men de aller fleste fotograferinger gjøres hos oss i vårt studio. Vi har kun kvinnelige fotografer som fotograferer.

Det er opp til hver enkelt hvor langt man føler seg komfortabel med avkledningen. Det samme gjelder undertøy, nattkjole, korsett, lår-strømper osv. Det finnes så masse forskjellig undertøy, i veldig mange ulike stiler – noe mer søtt og enkelt som pastellfarget undertøy i blonder, mens annet mer dramatisk og luksuriøst slik som mørkt undertøy med paletter, blonder og rysjer.

Vi jobber hardt for at bildene skal være sensuelle, vakre og uskyldige, altså ikke noe som uttrykker pornografi.

Hos oss får du informasjon både før du kommer til fotografering og underveis i prosessen som hjelper deg til gode resultater ut av dine bilder. Vi anslår at det kan bli 250 bilder etter en boudoirfotografering. Les mer her for å forstå mer om antall bilder og utvelgelse etter en fotografering.

Q&A

Hvor mange bilder blir det etter fotografering?

Vi anslår at det kan bli 250 bilder etter en boudoirfotografering.  Les mer her for å forstå mer om antall bilder og utvelgelse etter en fotografering.

Hva er inkludert i prisen på fotografering?

Inkludert i prisen på fotografering er det alltid med en visningstime. En visningstime er en time satt opp i etterkant av fotograferingen hvor du/dere kommer tilbake å ser alle bildene, samt velger hvem bilder/produkter man ønsker å kjøpe. Les mer om hva som skjer i en visningstime her. Det er ingen kjøpstvang. Ingen bilder/produkter er inkludert i prisen. Prisliste for produkter/bilder finnes på vår prislistewww.haslien.no/priser/Prisliste.pdf

Kan man ta med noen på denne type fotografering?

Boudoirbilder er noe som er veldig personlig, men det kan være noen som f.eks ville ha hatt med partner på noen bilder. Det går selvsagt ann om man ønsker parfoto. Ellers hender det at noen jenter f.eks ønsker å ha med seg en nær venninde for støtte/assistanse – men ikke med på bildene. Det er selvsagt opp til hver enkelt, men vi har ingen venterom så man må ta tåle at man får en tilskuer under fotografering.

Hvordan gjør vi med betaling?

Betaling for fotograferingen betales med kort etter selve fotograferingen i studio. Med i prisen på fotografering følger en visningstime, en visningstime er en dato i etterkant av fotograferingen hvor du/dere ser alle bildene. Du/dere velger på visningstimen hva man ønsker å kjøpe av bilder/produkter, men betaler ingenting av dette før bildene/produktene hentes i etterkant. Vi har ca 2 ukers ventetid på produkter, avhengig av tid på året. Dersom du ønsker å ha noe å gi i morgengave så er det kjekt å beregne ca 1 måned ventetid på produktene etter visning, for å være på den sikre siden.

Har dere gavekort?

Hos oss kan man bestille gavekort. En perfekt gave å ønske seg eller gi bort til noen som setter pris på det. Man kan fritt velge beløpet man ønsker å gi, og man kan selv velge om man vil bruke summen på fotografering eller bilder/produkter. Et gavekort hos oss varer i et år, fra måneden den er kjøpt. Minimum beløp på gavekort er kr 500,-

Bestilling/booking/spørsmål:

Dersom du ønsker å bestille time til fotografering, eller har noen spørsmål er det bare til å ta kontakt på telefon: 976 73 823 eller mail: marion@haslien.no

Ønsker du å sette opp en fotografering fremover i tid, gjør vi gjerne dette, da det hender at vi noen sesonger blir fullbooket.

Åpningstimer og lokasjon.

Vi har ingen dropin- timer, da man MÅ bestille time på forhånd. Vi bruker å ha åpent for kunder med bestilite timer fra 10.00 – 16.00 på hverdager. Torsdag er langåpent fra 10.00 – 19.00.

Vi holder til på Eidet, nærmere bestemt Grålum i Sarpsborg (Østfold). 800 meter fra det nye Østfold-sykehuset på Kalnes. Studioets adresse er Hasselliveien 33, 1712 Grålum