Boudoirfoto

Se galleri på vår egen side for boudoirfoto →
Boudoir-fotografering
kr 2.500,-

Inkludert en gratis visningstime.

Boudoir foto (budoar norsk) er fotografering med undertøy.

Vi har en egen side for boudoirfoto hvor du kan se foto og lese mer om budoar. Du bør lese her hvorfor du bør velge Haslien Fotografene til denne type fotografering.

Boudoir fotografering kan gjøres på mange måter, det er ingen fasit. Hovedsaken er at man er noe avkledd, for eksempel i undertøy, lett tildekket slik at man viser mye hud, – eller helt avkledd. Man kan fotograferes i studio eller på en hotelsuite. Men de aller fleste fotograferinger gjøres hos oss i vårt studio. Vi har kun kvinnelige fotografer som fotograferer.

Det er opp til hver enkelt hvor langt man føler seg komfortabel med avkledningen. Det samme gjelder undertøy, nattkjole, korsett, lårstrømper osv. Det finnes så masse forskjellig undertøy, i veldig mange ulike stiler – noe mer søtt og enkelt som pastellfarget undertøy i blonder, mens annet mer dramatisk og luksuriøst slik som mørkt undertøy med paletter og rysjer.

Vi jobber hardt for at bildene skal være sensuelle, vakre og uskyldige, altså ikke noe som uttrykker pornografi.

Spørsmål og svar

Hva er inkludert i prisen på fotografering?

Inkludert i prisen på fotografering er det visningstime. En visningstime er en time satt opp i etterkant av fotograferingen hvor du/dere kommer tilbake å ser alle bildene, samt velger hvem bilder/produkter man ønsker å kjøpe. Les mer om hva som skjer i en visningstime her. Prisliste for produkter/bilder finnes på vår prisliste: www.haslien.no/priser/Prisliste.pdf

Hvor mange prøvebilder blir det av en fototime?

Det er ingen problem å ta flere hundre bilder når man fotograferer digitalt. Men det avgjørende spørsmålet bør være hvor mange forskjellige bra bilder man får. Her blir det erfaringsvis 50–200 bilder å velge mellom.

Leverer dere digitale filer fra fotograferingen? Og hva slags produkter kan jeg kjøpe?

Ja, du kan få kjøpt alle digitale filer til en samlet pris av 390 kroner — uansett antall. Dette gjelder bilder som først er kjøpt som forstørrelser på fotopapir. Dette er foto som er optimalisert for bruk på internett, til bruk i digitale rammer og på TVn hjemme. De leveres i 72 dpi og med vår logo. (Ikke egnet til print.). Vi tilbyr alt ifra lerrett, touchbilder, album, montasjer, takkekort, veggbilder, rammer osv — valget er ditt!

Gavekort

Hos oss kan man også bestille gavekort. En perfekt gave å ønske seg til bursdag/dåp/jul eller gi bort. Man kan fritt velge beløpet man ønsker å gi, og man kan selv velge om man vil bruke summen på fotografering eller bilder/produkter. Et gavekort hos oss varer i et år, fra måneden den er kjøpt.

Hvordan foregår betaling?

Betaling for fotograferingen betales med kort. Med i prisen på fotografering følger en visningstime, en visningstime er en dato i etterkant av fotograferingen hvor du/dere ser alle bildene. Dere velger på visningstimen hva dere ønsker å kjøpe av bilder/produkter, men betaler ingenting før bildene/produktene hentes i etterkant. Vi har ca 2 ukers ventetid på produkter, avhengi fra sesong til sesong.

Bestilling/booking/spørsmål

Dersom du ønsker å bestille time til fotografering, eller har noen spørsmål er det bare til å ta kontakt på telefon: 976 73 823 eller mail marion@haslien.no

Åpningstimer og lokasjon.

Vi har ingen dropinn-timer, man må alltid bestille time på forhånd. Vårt studio har åpent mellom kl 10.00–16.00 på hverdager, og på torsdag har vi er langåpent mellom kl 10.00–19.00.

Vi holder til på Eidet, nærmere bestemt Grålum i Sarpsborg (Østfold). 800 meter fra det nye Østfold-sykehuset som er bygget på Kalnes. Studioets adresse er Hasselliveien 33B, 1712 Grålum.

Psssssst… Visste du at vi i Haslien Fotografene, i tillegg til denne hovedsiden/bloggen har egne hjemmesider dedikert til ulike type fotograferinger slik som gravid, baby og nyfødt, bryllup, portrett og akt

Menu