fbpx

Bronse til Jeanett

Her har Jeanett nettopp mottatt bronsemedalje og to hedelig omtaler under Landskonkurransen 2012. Premieutdeligen foregikk søndag under landsmøtet til Norges Fotografforbund.

Her har Jeanett nettopp mottatt bronsemedalje og to hedelig omtaler under Landskonkurransen 2012. Bildene på bakgrunnen viser de premierte bildene. Premieutdeligen foregikk søndag under landsmøtet til Norges Fotografforbund.

I går fikk vi endelig stadfestet det vi egentlig visste – at vi ble premiert i Landskonkurransen 2012. Søndag kveld ble premiene høytidelig overlevert fotografene i landsmøtet til fotografer tilsluttet Norges Fotografforbund.

Vi hadde fra før fulgt juryeringen som ble streamet live fra Fotografiens hus i februar. Her fikk vi se at våre bilder var premiert, men man kunne jo aldri vite helt sikkert før det ble offisielt kjent. Nå er all tvil feid til side – vi mottok i alt seks premier i går.

I alt henger nå 29 premier på veggen i studio til Haslien Fotografene. Her er gull, flere sølv og bronse fra de siste fire årene med konkurranser lokalt og nasjonalt. Vi har fått den anerkjente Daguerreprisen to år på rad her i Østfold (2010 og 2011).

Spesielt artig var det at Jeanett fikk bronsje for sitt bilde av Maiken i Landskonkurransen 2012. Jeanett fikk også hedelig omtale for to fotografier og fikk dermed en samlet poengsum som gjør at hun hevder seg blant fotoeliten i Norge. Når 211 fotografer deltok kan hun være svært fornøyd med en 15. plass. Litt lenger ned på listen kommer Marion med en 23. plass. Også hun fikk tre bilder premiert i årets landskonkurranse. Begge gjorde det best av fotografene som deltok fra fotolauget i Østfold.

Hver fotograf har kunne levere inn fire bilder til Landskonkurransen i ulike kategorier. Alle medaljer og premier som fotografene mottar samles i poeng – den med høyest poeng rangerer på topp.  Jens Haugen fra Hamar fikk flest poeng i årets konkurranse.

Vi gratulerer Haugen!