Mia Alette og Jamie

I dagens blogginnlegg legger vi ut en liten del fra bryllupsfotograferingen av Mia Alette og Jamie som giftet seg tidligere i sommer. Vi kommer til å legge ut flere bryllupsfoto på vår fotoblogg utover høsten etter hvert som de klargjøres.

Som vi har nevnt i tidligere blogginnlegg har vi mange bilder vi vil vise frem. Både hva gjelder bryllup, gravidfoto, nyfødtfoto og barn. Så det er mye å glede seg til dersom du liker å kikke på bilder. I år har vi vært på mange nye lokasjoner for bryllupsfotografering i Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Halden – nye steder som kanskje kan gi deg tips til hvor du selv kan ta bryllupsfoto dersom du går med ekteskaps-planer.

Bildene i denne serien er tatt på Tomb i Råde.

Dersom du ønsker å anvende Haslien Fotografene til din bryllupsfotografering kan du lese mer om vår bryllupsfotografering her.

Neste år kommer vi forøvrig til å påta oss færre bryllup enn det vi har gjort i tidligere år. Frem til nå har vi vært to team som har arbeidet med bryllup på lørdager – fra neste år vil vi arbeide som ett team. Det betyr derfor at vi ikke vil arbeide med flere brudepar parallelt på en og samme dag – slik vi har gjort frem til i dag.

Vi har over en toårs periode arbeidet med å legge om vår bryllupsfotografering. Vi har blant annet droppet heldagsfotograferinger for å satse på selve bryllupsfotograferingen. Vi ser at heldagsfotograferingene blir mer og mer like i form og uttrykk og vil derfor heller satse mer på å skape unike bryllupsbilder med brudeparet.

Her satser vi på tidlig dialog med brudeparet i forkant av fotograferingen. Vi vet at planlegging ofte er det som skal til for å få de beste resultatene. Samtidig setter vi altså de to beste fotografene våre i samme team for å få maks fokus på brudeparet. Sist, men ikke minst, gir det både oss dere en større trygghet dersom en av fotografene skulle bli syke på din bryllupsdag.

Her finnes vår egne nettside for bryllupsfoto: www.bryllupsfotograf-marion.no 
haslien-bryllup-fotograf-sarpsborg-halden-moss-rygge-råde-pris-bryllupsfoto_01haslien-bryllup-fotograf-sarpsborg-halden-moss-rygge-råde-pris-bryllupsfoto_02haslien-bryllup-fotograf-sarpsborg-halden-moss-rygge-råde-pris-bryllupsfoto_03haslien-bryllup-fotograf-sarpsborg-halden-moss-rygge-råde-pris-bryllupsfoto_04haslien-bryllup-fotograf-sarpsborg-halden-moss-rygge-råde-pris-bryllupsfoto_044haslien-bryllup-fotograf-sarpsborg-halden-moss-rygge-råde-pris-bryllupsfoto_05haslien-bryllup-fotograf-sarpsborg-halden-moss-rygge-råde-pris-bryllupsfoto_06haslien-bryllup-fotograf-sarpsborg-halden-moss-rygge-råde-pris-bryllupsfoto_07haslien-bryllup-fotograf-sarpsborg-halden-moss-rygge-råde-pris-bryllupsfoto_08haslien-bryllup-fotograf-sarpsborg-halden-moss-rygge-råde-pris-bryllupsfoto_09haslien-bryllup-fotograf-sarpsborg-halden-moss-rygge-råde-pris-bryllupsfoto_10haslien-bryllup-fotograf-sarpsborg-halden-moss-rygge-råde-pris-bryllupsfoto_11haslien-bryllup-fotograf-sarpsborg-halden-moss-rygge-råde-pris-bryllupsfoto_12haslien-bryllup-fotograf-sarpsborg-halden-moss-rygge-råde-pris-bryllupsfoto_13

    Menu