Bryllupsfotografering i 2018

Bestilling av bryllupsfotograf for 2018 er i gang for fullt. Dersom du vurderer å anvende Haslien Fotografene til bryllupsfotografering ber vi deg tenke gjennom følgende:

1. Som fotografer ønsker vi et godt samarbeid med dere om å få tatt best mulig bryllupsfoto. Det er minst like viktig for oss fotografer som for dere som brudepar å få gode bilder. Det er nemlig bildene vi tar av dere i dag som gir oss nye kunder i morgen. Det er jungeltelegrafen som råder grunnen i denne bransjen. Gjennom flere år har Haslien Fotografene mottatt en rekke utmerkelser for bryllupsfoto i regi av  Norges Fotografforbund.  Vi innehar mye erfaring som bryllupsfotografer som vil vil dele mer dere i våre planleggingstimer. Et godt samarbeid er viktig for gode bilder.


TIPS!
1. Det er mange dyktige bryllupsfotografer i Norge. Vårt råd er at du satser på en etablert fotograf nær deg fremfor en fotograf som må reise langt. Husk at lønnen til en dyktig fotograf ikke er lavere enn hos en rørlegger. Ville du bestilt en rørlegger, med dertil reisekostnader fra Vestlandet?
2. Mange lokale fotografer er ikke flinke på å profilere seg på nett, men de er likevel svært dyktige på bilder. Gi de en sjanse ved å avlegge dem et besøk.

2. Bestem dere om fotografen skal følge dere hele dagen eller om dere vil legge mer vekt på selve bryllupsbildene. En heldagsfotografering er mer en reportasjefotografering hvor stemningen i dagen gjenspeiles, her er det serien samlet som betyr noe, mens fotografering av selve bryllupsbildene handler mer om at hvert enkelt bilde står for seg selv.

Haslien Fotografene sluttet med heldagsfotografering i 2015. Vi ønsker heller å satse mer på selve brudeparet under fotograferingen enn alt det andre som skjer gjennom bryllupsdagen. Bestem deg derfor for om du vil satse på heldagsfotografering eller fotografering av selve bryllupsbildene. Les mer her om hvorfor vi satser på regisserte bryllupsfoto.

3. Husk også at dere kan leie en annen fotograf til å ta bildene for resten av dagen, som for eksempel forberedelsene hos frisøren eller på festen. Vi i Haslien Fotografene blir gjerne med på fotografering i kirken. Vi har også en utvidet fotografering på tre timer. Oppsummert finnes det tre varianter fotografering hos oss: a) Fotografering av selve bryllupsbildene, 1,5 timer b) Utvided fotografering av selve bryllupsbildene, 3 timer c) Fotografering i kirken/sermonien og selve bryllupsbildene. Les mer om dette og priseksempler her.

4. Haslien Fotografen er blant de få fotografene som rendyrker fotopapir fra bildeopptak til ferdig produkter. Husk at det ligger minst like mye kompetanse i selve presentasjonen av bilder på papir som det ligger i selve fotograferingen. Haslien Fotografene har flere ganger holdt foredrag om hvorfor selve produktene er så viktige etter fotografering. Foto til nettbruk fås gratis av oss når det gjelder bryllupsfoto. Det er digitale kopier av de samme bildene som er kjøpt på papir. Les om dette i priser og betingelser her.

5. Det viktigste er kanskje å ikke la seg blende av fotografens hjemmeside. En nettside viser gjerne utvalgte bilder som fotografen har vært heldig med. Vi anbefaler deg å avlegge de aktuelle fotografene et besøk og se deres ferdige produkter slik at dere kan vurdere hva fotografene kan tilby i etterkant.  Det krever litt mer av fotografen å vise til flotte produkter enn en fengende nettside.

Lykke til med bryllupsplanene!

Vi har i dag lagt ut en bitte, bitte, liten smaksprøve fra forrige ukes bryllupsfotografering av Marie og Pål Henrik. Vi gleder oss til å vise hele serien ved en senere anledning ?

Bestilling av bryllupsfotografering for 2018 er i gang. Se flere bryllupsfoto i vårt temagalleri. Bildene viser en liten smaksprøve fra  Marie og Pål Henrik sine bryllupsfoto. Blomstene til brudeparet er levert fra Eucalyptus Blomster i Sarpsborg.

Bryllupsfotografering hos Haslien Fotografene innebærer fokus på brudeparet, men vi tar også noen stemningsbilder.  Blomstene er levert fra Eucalyptus Blomster i Sarpsborg.

Haslien Fotografene tar tradisjonelle bilder i moderne form. Blomstene til brudeparet er levert av Eucalyptus i Sarpsborg.

I disse dager bestiller mange fotograf for 2018. Kikk på våre bilder for å se om vi er fotograf for ditt bryllup. Brudeparet heter Marie og Pål Henrik. Blomstene er levert fra Eucalyptus blomster i Sarpsborg.

 

    Menu