Bryllupsfotografering i Risør

Denne helgen har vi lagt bak oss to bryllupsfotograferinger. En fotografering i Sarpsborg og en i Risør.  I Sarpsborg var det Heidi og Per Jørgen som giftet seg.

I Risør var det sarpingen Ole Henrik Grønn som giftet seg med sin Bjørn Preben Anfinsen-aRisæ. Et bryllup som for øvrig fikk oppmerksomhet fra pressen ettersom leder i KrF, Knut Arild Hareide, sammen med sin kone deltok i bryllupet til det homofile paret.

Se flere bryllupsfoto her.

Selv har vi aldri besøkt Risør tidligere og var positivt overrasket over stedet. En utrolig vakker liten havneby med mange vakre hvite hus. Et sted hvor det ikke var vanskelig å finne fine plasser for fotografering.

I dag mandag er det fullt opp med visningstimer her hos Haslien Fotografene i Sarpsborg. Det blir også en konfirmantfotografering i dag og flere konfirmanter kommer utover i uken. Det blir også fotografering av barn, gravide og familier. Vi skal blant annet ut til en hytte denne uken for å fotografere flere generasjoner i en familie.

Denne uken blir det også tid til et besøk på Lundebys sommermøte hvor vi møter kollegaer. Her blir det kurs og hygge hos Norges ledende album- og rammeleverandør.

Vi i Haslien Fotografene ønsker alle våre faste blogglesere en riktig fin uke!

Pst. Visste du at Haslien fotografene finnes på FACEBOOK? Klikk liker og følg oss her 🙂

    Menu